To je to što me zanima!

Šemper poslan na posudbu u Lokomotivu: 'Pametna odluka'

Adrian Šemper ove je sezone 10 puta čuvao vrata Dinama (šest puta u Prvoj HNL, po dva puta u Ligi prvaka i Hrvatskom kupu), a jednom je branio i za drugu momčad hrvatskog prvaka u Drugoj HNL
Vidi originalni članak

Mladi talentirani golman Dinama Adrian Šemper (18) sezonu nastavlja u dresu Lokomotive. U suprotnom smjeru otišao je Danijel Zagorac, koji je ljetos stigao iz Splita i odmah otišao na posudbu u redove 'lokosa'.

- To je jako pametna odluka, Šemperu je potrebno da stalno brani. To će za njega biti samo dobro - rekao je trener Dinama Ivajlo Petev.

Dobra je ovo klupska odluka pošto je Dominik Livaković sjajnim igrama osigurao broj jedan na golu Dinama. Šemper će odlaskom u Lokomotivu dobiti potrebnu minutažu, a Zagorac će povratkom u Dinamo biti rezerva mladom hrvatskom reprezentativcu.

Adrian Šemper ove je sezone 10 puta čuvao vrata Dinama (šest puta u Prvoj HNL, po dva puta u Ligi prvaka i Hrvatskom kupu), a jednom je branio i za drugu momčad hrvatskog prvaka u Drugoj HNL.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 12.01.2017.

    šemperu trebaju 2-3 sezone sa statusom prvog golmana u lokomotivi, posudba je trebala biti već u ljetnom roku, a ne kupiti zagorca i njega poslati, samo treba dobiti na iskustvu, bit će on dobar

  • Anton851 12.01.2017.

    Livakovic bolji od Sempera i Zagorca zajedno.. Zagorac je prosjecan golman..Ima ih u HNLu puno boljih

  • svi-smo-isti 12.01.2017.

    Pravi golman se tesko postaje. Mladi golmani grijese i kad pogrijesi nema mu pomoci 100% gol, zato niko nema strpljenja sa njima. Da bi posto dobar golman moras puno branit a niko nece da puno riskira. Ako jedan napadac od tri 100% zabije jednu on je top igrac i igra nonstop a ako jedan golman od tri 100% odbrani jednu, nije ni solidan golman i seli na klupu. O polusansama da nepricamo, to ako 4 od 5 odbranis i nepise se kao odbrana a ako zabijes jednu od pet postajes zvjezda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare