To je to što me zanima!

Senturk u 120., Đorđević na Euru 97., pa gdje je kraj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Od stranih primjera svakako se treba sjetiti finala Lige prvaka 1999. g. između Uniteda i Bayerna. U nadoknadi su zabili Sheringham potom i Solskjaer
Vidi originalni članak

Tragikomični poraz Cibone u finalu NLB lige protiv Partizana, podsjetio je na još neke slične koje su hrvatske navijače koštale živaca.
Davne 1995. godina baš je Cibona poražena i to od Maccabija u Euroligi u posljednjoj sekundi, iako su gotovo cijelu utakmici vodili. Tricu su dobili gotovo s iste udaljenosti kao i protiv Partizana.
Najsvježiji primjer je svakako poraz od Turske u četvrtfinalu Europskog prvenstva 2008. godine. Igrala se 121. minuta, Ivan Rakitić imao je loptu, a Slaven Bilić htio je napraviti zamjenu. Rakitić je poslao loptu, a Klasnić je bio u zaleđu. Ostalo je povijest..
Aleksandar Đorđević zabio je Hrvatskoj na Eurobasketu 1997. godine tricu u zadnjoj sekundu za pobjedu Srbije 64-62 u drugom krugu. Nakon tog poraza počeo je pad naše košarkaške repke.
Od stranih primjera svakako se treba sjetiti finala Lige prvaka 1999. godine između Manchester Uniteda i Bayerna. Bavarci su poveli golom Baslera već u šestoj minuti. U prvoj minuti nadoknade zabio je Sheringham, a u trećoj Solskjaer.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mazur 26.04.2010.

    daaaa...još boli ovaj poraz.. :((

  • Srbin 26.04.2010.

    Ko vam je kriv kad se prerano radujete!!! Ova pobeda Partizana mi je vise sladja nego da su pobedili 20 razlike, iako sam Delija.

  • Roxor 26.04.2010.

    niiti dan danas nemam snage pogledati tu snimku previse me boli taj poraz,svaki put kad krenem gledat suza potece

Komentiraj...
Vidi sve komentare