To je to što me zanima!

Senzacija! Cro Cop se vraća u ring u Japanu već ovoga rujna

NEUNIŠTIVI MIRKO Proslavljeni hrvatski MMA-borac ne može se miriti s mirovinom ni u 42. godini. Najavio je još jedan povratak u ring, ovaj put u japanskoj promociji Rizin uz Wanderleija Silvu
Vidi originalni članak

Mirko Filipović ponovno će u ring! Ne radi se ni o kakvoj šali, već o službeno potvrđenoj informaciji japanske borilačke promocije Rizin s kojom je proslavljeni hrvatski borac slobodnim stilom dogovorio nastup na predstojećem Grand Prixu.

Iz videa s frankfurtske zračne luke u kojem je Cro Cop lovio Pokémone bilo je vidljivo da Vinkovčanin nešto sprema, a sada je jasno i što: Mirko će nastupiti na Grand Prixu bez ograničenja kategorije na prvom eventu 25. rujna, vjerojatno izvan turnira, piše portal FightSite.

Osim Filipovića, na turniru će nastupiti i još jedan bivši prvak u Prideu, Brazilac Wanderlei Silva (40). Obojica bi trebala imati automatski prolaz u drugu rundu i završnicu turnira koja se održava 29. i 31. prosinca u Super Areni u gradu Saitami. To znači da bi Mirko trebao odraditi minimalno dvije borbe u Japanu.

Rizin je objavio kako je Cro Cop uspio dogovoriti razrješenje ugovora s UFC-om te mu sada ništa ne predstavlja prepreku da se bori u njihovoj organizaciji. Još nije poznato tko će mu biti protivnik u borbi na prvom eventu izvan turnira te na koga bi mogao ići u polufinalu.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • muni seferendi 17.07.2016.

    mirko lud ko puška, al neka, to je njegov život

  • davidhaye 16.07.2016.

    Kad je netko gladan novaca,strava.

  • bela-strela 16.07.2016.

    Baš bi vas seronje volio vidjeti kako sve te uvrede govorite Mirku u lice..Ovako preko portala i Skriveni iza svojih nickova ste jači i od Terminatora..

Komentiraj...
Vidi sve komentare