To je to što me zanima!

Senzacija ili kladionica? U Labinu se Cibalia obrukala

Rudar iz Labina dobio je Cibaliju 5-2 u 1/16 finala Kupa. Mnogi sumnjaju u regularnost tog ishoda, u gotovo svim pričama spominje se kladionica
Vidi originalni članak

Nitko osim Dinama nije bolji od nas, likovali su posljednjih dana u Cibaliji. Drugi su na ljestvici HNL-a, u leđa im gledaju i Hajduk i Rijeka i Belupo... A onda odu u goste 12. momčadi 3. lige i - osramote se! Primili su pet komada i u trenutku izazvali sumnje.
- Pa naravno da su izgubili, koeficijent na njihov poraz bio je preko 10. Mislim da će se večeras u Vinkovcima slaviti - govorio je odmah nakon utakmice navijač Rudara. Nikakvih dokaza o eventualnom puštanju nema, ali stvarno je neobično da su se Labinjani takvom lakoćom obračunali s gostima iz Vinkovaca. Marko Lepinjica, anonimni 23-godišnji napadač Rudara, poigravao se s obranom prvoligaša, zabio tri gola i vjerojatno odigrao utakmicu karijere. Jednako kao i Valentino Stepčić, 19-godišnji klinac, koji je Cibaliji zabijao dvaput. Ili su ti dečki veliki talenti ili u cijeloj priči doista nešto ne štima. Pogotovo s obzirom da je u osam kola Cibalia primila tri gola, u ovoj jednoj - pet.
- Uspio sam uvjeriti svoje dečke da igrači cibalije nisu s drugoga planeta. Vidjelo se da su oni ušli malo laganije u utakmicu, a mi smo samo to iskoristili - rekao je trener Rudara Boris Tičić.
Unatoč svim sumnjama, nije ovo ni prvo ni posljednje iznenađenje u Kupu. Ako je Dugo Selo moglo “skinuti” onu moćnu Croatiju, zašto ne bi Rudar izbacio Cibaliju... Vinkovčani su u Istru otišli na izlet, sa željom da što jednostavnije odrade posao, a vratili su se pognutih glava. Da stvar bude još gora, šest minuta prije kraja crveni karton dobio je Ivan Baraban, čime se uspio eliminirati za derbi idućeg kola protiv Hajduka. A u Vinkovcima se možda ipak slavilo.

MALI ĆEVAPI U LEPINJICI
Što se dogodilo Cibaliji u Labinu? Ništa, bili su na maloj porciji ćevapa u Lepinjici, vic je koji kruži Vinkovcima. I koliko god poraz bio sramotan, dobro se navijači šale na račun svoga kluba. U malu porciju ćevapa ide pet komada, a Cibaliji je triput zabijao - Marko Lepinjica.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ducy18vk 23.09.2009.

    bitno da su oni sad to komentirali napravili vijest...a dok je hajduk,dinamo nikom nista.....

  • splico2 23.09.2009.

    pa ljudi naravno da je namjesteno i u italiji i njemackoj se namista a di necemo mi balkanci pa to je laka zarada a nama je to naj drazi posao...

  • the.king 23.09.2009.

    Valentino Stepčić,Marko Lepinjica-g.Mamiću šta čekaš?

Komentiraj...
Vidi sve komentare