To je to što me zanima!

Dinamo je odjeknuo i u Srbiji: 'Oršić skuvao juhu od Pevaca'

Velika senzacija sa slovenskim dodirom, piše slovenski Siol koji hvali svog reprezentativca Petra Stojanovića, a makedonci, dakako, Arijana Ademija i Stefana Ristovskog
Vidi originalni članak

Ne događa se svaki dan da klub iz ovog dijela Europe nokautira velikana kao što je Tottenham pa i ne čudi što je Dinamova pobjeda nad momčadi Joséa Mourinha snažno odjeknula u susjednim državama.

POGLEDAJTE VIDEO: Bakljada na Maksimiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski Telegraf izdvojio se duhovitim naslovom:

"Senzacija! Oršić skuhao juhu od Pijetlova: Dinamo raznio Tottenham i prošao u četvrtfinale Europske lige".

Riječ "senzacija" teško se mogla izbjeći ću opisu onoga što je napravio Dinamo. Od 0-2 u Londonu do 3-2 nakon 120 maksimirskih minuta, zahvaljujući hat-tricku Mislava Oršića.

"SENZACIJA NA MAKSIMIRU! Oršić hat-trickom napravio ČUDO i sa svojim Dinamom eliminirao Mourinhov Tottenham iz Europske lige!", piše Kurir.

OPAKA KONKURENCIJA... Anketa: Koja je najveća pobjeda Dinama u Europi svih vremena?

"NOGOMETNI ŠOK! Dinamo Zagreb izbacio Mourinhovu momčad od 680 milijuna eura, Europa u nevjerici što se sve dogodilo", naslov je Blica.

"DI-NA-MO! Tako se piše nogomet, tako se igra nogomet", hvale u MozzartSportu.

Bosanskohercegovački Klix spominje "Senzaciju u Zagrebu", a slovenski Siol "Veliku senzaciju sa slovenskim dodirom: Mourinhov debakl u Zagrebu!". Aludirajući, naravno, na njihova reprezentativca Petra Stojanovića, koji je participirao u čudu.

Crnogorske Vijesti pišu da je to bio "Hladan tuš za Mourinha u Zagrebu", a makedonska Ekipa ističe sudjelovanje svojih reprezentativaca Arijana Ademija i Stefana Ristovskog u ludom slavlju s Bad Blue Boysima.

I to je samo mali dio onoga o čemu Europa danas piše. Maksimirska večer za povijest dugo će se pamtiti...

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Lile Mlađi 19.03.2021.

    guštaj guštaj što bi reka Huljić,milina gledati golove Oršića

  • krenica 19.03.2021.

    jbt ovi imaju stadion koji vrijedi vise od milijardu eura,,a mi se namamo di ni popisati na maximiru,,haha,i opet odose doma porazeni

  • krenica 19.03.2021.

    ma bre srbi,hvala vam na cestitkama,treba ovima iz evrope mamicu jebati,,jebu nas sve skupa di stignu,zato ako imate nekoga dobrog igraca u partizanu ili zvezdi da ga dinamo kupi,,love ima ko peska,,cale radi,keva radi,,sestra se tuca za pare,,buraz imas cigaru,,malo zajebancije ne skodi,,pozdrav u srbiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare