To je to što me zanima!

Senzacija! Lijepa Kanađanka Andreescu osvojila Indian Wells

Kanadska tenisačica Bianca Andreescu (18) osvojila je Indian Wells pobjedom 6-4 3-6 6-4 protiv Angelique Kerber. Najmlađa je osvajačica turnira još od 1999. godine i Serene Williams
Vidi originalni članak

Bianca Andreescu (18) osvojila je Indian Wells i tako postala najmlađa pobjednica turnira u zadnjih 20 godina! Kanadska teniska senzacija u finalu Mastersa je sa 6-4 3-6 6-4 pobijedila Angelique Kerber. Na turnir se nije kvalificirala, stigla je s pozivnicom.

Ponovno je kalifornijska pustinja zadavala velike probleme igračicama, Andreescu je imala problema s desnim ramenom, mučili su je grčevi, evidentno joj je ponestajalo snage u zadnja dva seta, ali je agresivnim udarcima uspjela izvući pobjedu.

- Nije bilo lako. Jedan od najtežih mečeva koje sam igrala. Idući je Grand Slam. Vidjet ćemo gdje me ovo može odvesti - poručila je Andreescu koja se nada da može ponoviti uspjeh Naomi Osake. Amerikanka je prošle godine osvojila Indian Wells, a onda uzela naslove na US i Australian Openu.

Kanađanka je postala najmlađa osvajačica Indian Wellsa još od 1999. godine kada je turnir osvojila tada 17-godišnja Serena Williams.

Uzori su joj Kim Clijsters i Simona Halep, a Andreescu je na ovogodišnjem turniru do finala isprašila neka druga veća imena ženskog tenisa poput dvostruke Grand Slam osvajačice Garbine Muguruze, Wang Qaing i finalistice Australian Opena 2014. Dominike Cibulkove. I onda je za kraj srušila nekadašnju prvu igračicu svijeta, Njemicu Kerber.

Prije Indian Wellsa u karijeri je zaradila tek 350 tisuća dolara, do trofeja je stigla kao 60. igračica svijeta, što joj je bio najbolji ranking karijere. Dok čekamo njene pothvate, podsjetimo da joj je do sada najbolji Grand Slam rezultat u karijeri druga runda ovogodišnjeg Australian Opena.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • f14 18.03.2019.

    Sta li jebu ovi ostali u komentarima ako im ova cura nije lijepa

  • ante216 18.03.2019.

    Mala igra brutalno ima sve udarce.

  • Mthesecond 18.03.2019.

    Bravo mala..Iznenadila svijet :)) Ima stila,simpa curka,lijepa ova slika gdje sjedi na ulici u trapkama,u jeansu..Samo da potraje kao tenisacica,da krene na juris na broj 1 :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare