To je to što me zanima!

Senzacija: Manchester United za Müllera daje 160 milijuna €?

Kako piše novinar Bilda, ponuda uključuje odštetu za najboljeg strijelca sa SP-a u Južnoafričkoj Republici te igračevu plaću u sljedećih pet godina na Old Traffordu
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati novinaru njemačkog Bilda Christianu Falku, Manchester United i Bayern München spremaju jedan od najvećih transfera u povijesti. 

Kako je Falk napisao na Twitteru, United je Bayernu poslao ponudu za Thomasa Müllera tešku 160 milijuna eura!

Ponuda uključuje odštetu za najboljeg strijelca SP-a u Južnoj Africi te igračevu plaću u sljedećih pet godina na Old Traffordu. 

Louis van Gaal ovog ljeta krenuo je u veliki šoping, a za manje od godinu dana na klupi engleskog kluba već je spiskao 150 milijuna funti za pojačanja. 

No Nizozemac tu ne staje. Nakon Sergija Ramosa, za kojeg je United ponudio Realu 40 milijuna eura i navodno će "podebljati" tu ponudu, engleski klub krenuo je i po Thomasa Müllera.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Kufer_1 02.07.2015.

    Taj igrač kad je se rodio, cijelo selo je postilo. Toliko on steće ima, kao igrač pojma on nema, i in sam Nezna kako je došo u prvu momčadi Bayerna!

  • El Tractor 02.07.2015.

    Ako je ovo istina onda je smiješno, pa za tu lovu mogu slobodno dovesti 2,3 vrhunska igrača i još im ostane za jedno dobro.

  • Jat Masin 02.07.2015.

    englezi imaju ime za united i nazivaju ga snubchester united :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare