To je to što me zanima!

Senzacija na Poljudu: Blaž Slišković vraća se u Hajduk?!

Meni bi povratak na klupu bio čast i prigoda da dovršim ono što sam započeo, jer sam 2005. doveo momčad na prag osvajanja naslova prvaka, rekao je Slišković
Vidi originalni članak

Hajduk i Blaž Slišković na najboljem su putu da nagodbom riješe sudski spor, a jedna od mogućnosti je da Hajdukova legenda odustane od dijela svojih potraživanja, što bi mu otvorilo vrata povratka na klupu ‘bilih’.

- Dok sam ja na čelu kluba, Hajduk se neće svađati i suditi s klupskim legendama. Učinit ćemo sve da se ljudski dogovorimo s Bakom - potvrdio je predsjednik kluba Joško Svaguša.

Slišković je tužio Hajduk zbog neisplaćenih stavki ugovora iz 2005. godine, a na sudu su tadašnji čelnici tvrdili kako Slišković nije ni bio trener, jer nije mogao ishodovati valjanu licencu za rad u Hrvatskoj. No sada je taj slučaj pred rješenjem, a Baka pred povratkom u Hajduk.

- Istina je da smo u pregovorima i da su u igri razne kombinacije, pa i ta da se jednog dana vratim na klupu Hajduka. Stražnjicom nisam zatvorio vrata Poljuda na odlasku, bio sam korektan i to ljudi cijene. Čini mi se da smo blizu dogovora. Meni bi povratak na klupu bio čast i prigoda da dovršim ono što sam započeo, jer sam 2005. doveo momčad na prag osvajanja naslova prvaka. No, morao sam otići nekoliko kola prije kraja. Ako me Hajduk pozove, rado ću se vratiti, Hajduk je za mene uvijek bio ispred svih klubova - kaže Blaž Slišković i napominje:

- Sve ovisi o planovima Hajduka. Nikome ne želim zlo da bi meni bilo dobro. I danas sam poželio Goranu Vučeviću svaku sreću, jer smo svi mi prolaznici, najvažnije je da Hajduk bude na nivou koji zaslužuje. 

Ako propadne Hajduk Baka ide u Kinu

Baka Slišković u ovom je trenutku bez angažmana, no ukoliko se ne dogovori s Hajdukom prihvatit će ponudu iz Kine:

- Agent mi je ponudio preuzimanje jednog tamošnjeg prvoligaša. Ponuda je aktualna sljedećih 20-tak dana i ako u međuvremenu ne riješim pitanje novog kluba idem u Kinu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • berislae_1 13.12.2010.

    hajdukovci su jadni

  • piter krauč 13.12.2010.

    baka se opet pravi ENGLEZ...

  • jazo007 12.12.2010.

    Danima se ovdije pljuje po Mamicu i Dinamo,i nije mi jasno zasto gosp. Kerum koji ima vise novaca od Mamica ne napravi iz Hajduka jedan pravi klub koji bi bio u vrhu Europskog nogometa i cijim bi se rezultatima radovali svi Hrvati,mislim da je to grad Split i Torcida zasluzio,ovo vam pisem kao navijac Dinama,ali kad igra Hajduk Europske utakmice onda sam Hrvat i navijam za Hajduk,a ne stavljam Grcke zastave na prozor kao sto je u svojim komentarima napisao jedan,predpostavljam navijac Hajduka! Zato gosp. Kerum ugledaj se na Mamica i napravi nesto,

Komentiraj...
Vidi sve komentare