Obavijesti

Sport

Komentari 45

Senzacija na Poljudu: Blaž Slišković vraća se u Hajduk?!

Senzacija na Poljudu: Blaž Slišković vraća se u Hajduk?!
1

Meni bi povratak na klupu bio čast i prigoda da dovršim ono što sam započeo, jer sam 2005. doveo momčad na prag osvajanja naslova prvaka, rekao je Slišković

VIDEO

Hajduk i Blaž Slišković na najboljem su putu da nagodbom riješe sudski spor, a jedna od mogućnosti je da Hajdukova legenda odustane od dijela svojih potraživanja, što bi mu otvorilo vrata povratka na klupu ‘bilih’.

- Dok sam ja na čelu kluba, Hajduk se neće svađati i suditi s klupskim legendama. Učinit ćemo sve da se ljudski dogovorimo s Bakom - potvrdio je predsjednik kluba Joško Svaguša.

Slišković je tužio Hajduk zbog neisplaćenih stavki ugovora iz 2005. godine, a na sudu su tadašnji čelnici tvrdili kako Slišković nije ni bio trener, jer nije mogao ishodovati valjanu licencu za rad u Hrvatskoj. No sada je taj slučaj pred rješenjem, a Baka pred povratkom u Hajduk.

- Istina je da smo u pregovorima i da su u igri razne kombinacije, pa i ta da se jednog dana vratim na klupu Hajduka. Stražnjicom nisam zatvorio vrata Poljuda na odlasku, bio sam korektan i to ljudi cijene. Čini mi se da smo blizu dogovora. Meni bi povratak na klupu bio čast i prigoda da dovršim ono što sam započeo, jer sam 2005. doveo momčad na prag osvajanja naslova prvaka. No, morao sam otići nekoliko kola prije kraja. Ako me Hajduk pozove, rado ću se vratiti, Hajduk je za mene uvijek bio ispred svih klubova - kaže Blaž Slišković i napominje:

- Sve ovisi o planovima Hajduka. Nikome ne želim zlo da bi meni bilo dobro. I danas sam poželio Goranu Vučeviću svaku sreću, jer smo svi mi prolaznici, najvažnije je da Hajduk bude na nivou koji zaslužuje. 

Ako propadne Hajduk Baka ide u Kinu

Baka Slišković u ovom je trenutku bez angažmana, no ukoliko se ne dogovori s Hajdukom prihvatit će ponudu iz Kine:

- Agent mi je ponudio preuzimanje jednog tamošnjeg prvoligaša. Ponuda je aktualna sljedećih 20-tak dana i ako u međuvremenu ne riješim pitanje novog kluba idem u Kinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna