To je to što me zanima!

Senzacija u Francuskoj: Lille je ispao od četvrtoligaša Epinala

Nakon Belforta, koji je u utorak izbacio Montpellier, Epinal je drugi četvrtoligaš koji se probio među osam najboljih momčadi francuskog Kupa...
Vidi originalni članak

Francuski četvrtoligaš Epinal priredio je senzaciju izbacivši u osmini finala nacionalnog Kupa Lille sa 2-1, dok je PSG rutinski prošao trećeligaša Pau pobijedivši 2-0.

Nakon Belforta, koji je u utorak izbacio Montpellier, Epinal je drugi četvrtoligaš koji se probio među osam najboljih momčadi francuskog Kupa.

Francuski doprvak je poveo u osmoj minuti golom Loica Remyja, no domaćin je u nastavku okrenuo rezultat s dva gola, a oba je zabio Jean Krasso i to u razmaku od šest minuta. Prvo je u 54. minuti izjednačio na 1-1, a u 61. je zabio za senzaciju. Domagoj Bradarić nije nastupio za goste.

Francuski prvak PSG je rutinski odradio gostovanje kod trećeligaša Pau pobijedivši sa 2-0, a strijelci su bili  Leabdro Paredes (25) i Pablo Sarabia (53).

Ranije su plasman među osam najboljih izborili Rennes, St Etienne, Dijon i četvrtoligaš Belfort.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • contreras 29.01.2020.

    Gdje kroci igrac hajduka tu sve propada

  • 29.01.2020.

    Često se događa da se ovo rijetko viđa da 2 četveroligaša dođu do četvrtfinala...Taj Epinal je u prošlom kolu kupa izbacio onu senzaciju sa otoka Reuniona Saint-Pierroise,dobili crveni karton u 15.minuti i držali 0-0 do 118. minute i primili gol...šteta

  • IvanYT 29.01.2020.

    Ionako će psg osvojiti na kraju,pa je ovo nebitno

Komentiraj...
Vidi sve komentare