To je to što me zanima!

Senzacija u Maksimiru! Matjaž Kek bit će novi trener Dinama

Matjaž Kek velika je želja uprave "modrih" i prvi kontakti sa slovenskim stručnjakom već su počeli. No prije eventualnog dolaska u Maksimir trebao bi riješiti status u slovenskoj reprezentaciji
Vidi originalni članak

Najuspješniji trener Rijeke u povijesti i sadašnji slovenski izbornik Matjaž Kek (58) uskoro bi trebao postati novi trener Dinama, neslužbeno saznaju 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi prosvjedovali protiv Mamića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi kontakti već su odrađeni, a Kek bi za suradnju s hrvatskim prvakom trebao prvo riješiti status sa slovenskim savezom, s kojim ima ugovor do 2022. Sastanak bi trebao biti vrlo brzo, a nakon toga preseliti u Maksimir.

Samo bi dramatičan rasplet mogao poremetiti dogovor Keka i Dinama.

Kek je bio trener Rijeke od veljače 2013. do listopada 2018. i osvojio povijesnu duplu krunu 2017., kao i Kup i Superkup 2014. Nema sumnje, bio bi pravi "kapitalac" u novom pohodu "modrih" na skupine Lige prvaka.

Podsjetimo, nakon razlaza s Igorom Jovićevićem i serije loših rezultata, Dinamovu klupu do kraja sezone u posljednje tri utakmice HNL-a preuzet će sportski direktor Zoran Mamić, koji je najavio kako će Dinamo u novoj sezoni dobiti i novog trenera.

Matjaž Kek bio je jedna od želja HNS-a za izbornika nakon smjene Ante Čačića, ali je izbor ipak pao na Zlatka Dalića. No ovaj veliki ljubitelj jazza i vina, koji u bogatoj kolekciji ima više od 12.000 gramofonskih ploča, trebao bi se vratiti u hrvatski nogomet na velika vrata.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • LOLNeki 09.07.2020.

    Pa nadam se da dođe u Dinamo, vjerojatno jedna od boljh opcija koje Dinamo u ovom trenutku može dovesti. Jedan tiranin da razbudi ove igrače koji su zaspali nakon što su osigurali naslov.

  • dadomatos 09.07.2020.

    To bi bilo najače pojačanje za Dinamo

  • malibu I 09.07.2020.

    odličan izbor

Komentiraj...
Vidi sve komentare