To je to što me zanima!

Senzacionalna Hrvatica još ne zna za poraz u 2024. godini! Osvojila četvrti turnir u nizu

Lucija je ove godine odigrala pet turnira, osvojila ih četiri, a u jednom se povukla iz polufinala zbog viroze. Istaknimo kako je 20-godišnjoj Hrvatici ovo čak osma titula u karijeri
Vidi originalni članak

Mlada hrvatska tenisačica Lucija Ćirić Bagarić (20, WTA 214.) nastavila je nevjerojatnu formu u 2024. godini u kojoj nakon 23 meča još uvijek ne zna za poraz! Senzacionalna Hrvatica osvojila je četvrti uzastopni turnir slavljem 6-3, 6-2 protiv Line Gjorcheske (29, WTA 241.) u finalu ITF turnira na Cipru 

I dok je Jannik Sinner (22, ATP 3.) izgubio od Carlosa Alcaraza u polufinalu Indian Wellsa i time doživio prvi poraz ove sezone, isti se scenarij nije dogodio Luciji. Protivnici je dozvolila samo pet gemova i od početka meča ishod je bio predvidljiv.

Lucija je ove godine odigrala pet turnira, osvojila ih četiri, a u jednom se povukla iz polufinala zbog viroze. Istaknimo kako je 20-godišnjoj Hrvatici ovo čak osma titula u karijeri.

Za nagradu će Ćirić Bagarić od sljedećeg tjedna zasjesti na ranking karijere (207. mjesto) i ulazak u top 200 za Luciju postaje pitanje vremena.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare