To je to što me zanima!

Sepp Blatter: Izgleda da nam je tehnologija suđena

Sepp Blatter je nedavno izričito govorio baš protiv tehnologije. Učestalo ponavljanje grešaka sudaca utjecalo je i na mijenjanje njegovog mišljenja
Vidi originalni članak

Sepp Blatter, 73-godišnji Švicarac na čelu Međunarodne nogometne federacije (FIFA), najavio je kako će on i njegov tim opet raspravljati o uvođenju tehnologije tijekom nogometnih utakmica. Trebali bi opet o tome raspravljati 6. ožujka u Zürichu, kada će zasjedati predstavnici FIFA-e, a sve je potakao novi veliki sudački previd. U pitanju je prva utakmica osmine finala Lige prvaka u kojoj je Bayernm pobijedio Fiorentinu 2-1 pogotkom Klosea u 89. minuti, iz ogromnog zaleđa. No, niti glavni sudac Norvežanin Øvrebø, niti njegov pomoćnik, nisu uočili da je Klose bio nekoliko metara u nedozvoljenom položaju.
- Nisam gledao utakmicu, ali sam sutradan otvorio novine i sve mi je bilo jasno - rekao je Blatter koji je nedavno izričito govorio protiv tehnologije.
No, učestalo ponavljanje grešaka sudaca utjecalo je i na mijenjanje njegovog mišljenja.
- Izgleda da bi tehnologija mnogo pomogla i raspravljat ćemo o tome. Moramo pomoći sucima i zaštiti ih - rekao je Blatter.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare