To je to što me zanima!

Serena: Mirjana me inspirirala, tako je sjajno vidjeti je opet...

Iskreno, Mirjana mi je inspiracija i zaslužuje priznanje danas. Igrala je dobro, inspirirala me i želim joj čestitati, rekla je Serena Williams nakon što je u polufinalu bila bolja od naše Mikice
Vidi originalni članak

Poslije 18 godina, susrele su se na teniskom terenu Mirjana Lučić-Baroni i Serena Williams i to u polufinalu Australian Opena. Najbolja tenisačica svih vremena nije imala previše milosti. U nešto manje od sat vremena (6-2, 6-1) omogućila si je plasman u finale gdje će igrati protiv sestre Venus.

Otkrila je gdje je našla inspiraciju.

- Iskreno, Mirjana mi je inspiracija i zaslužuje priznanje danas. Igrala je dobro, inspirirala me i želim joj čestitati - rekla je Amerikanka nakon meča.

Igrale su treći put međusobno, prvi put nakon 1998. Prijateljski zagrljaj i pokoja riječ nakon posljednjeg poena otkrivaju kako to za Serenu nije bilo obično polufinale.

- Tako je sjajno bilo vidjeti je. Publika ju je podržavala, gledala sam je cijeli turnir i sretna sam zbog nje.

- Servis mi je danas bio malo bolji. Nije još kakav bi trebao biti, ali blizu je toga.

Australija nam donosi novo finale sestara Williams.

- Nisam gledala meč Venus, ali ponosna sam zbog nje. Ona je moj svijet i presretna sam zbog nje. Ne mogu biti sretnija zbog rezultata. Biti zajedno u finalu najveće je ostvarenje sna za nas.

- Venus je moja najveća protivnica, nitko me nije pobijedio toliko puta kao ona. Što god da se dogodi, pobijedile smo. Sjajno se vidjeti da se vratila, Williamsica će osvojiti turnir - rekla je Serena, koja će trijumfom u finalu preuzeti prvo mjesto WTA-ljestvice od Njemice Angelique Kerber.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ivek_988 26.01.2017.

    Nedao bog da se sretnem sa Serenom u mraku, ukenjao bi se od straha :D

  • 26.01.2017.

    sjecam se negdje 97. venus je odservirala najbrzi servis i najavila da ce joj sestra biti jos bolja od nje! evo ih nakon 20g i dalje u vrhu! to samo mogu muskarci u zenskom tijelu u zenskom tenisu!

  • 26.01.2017.

    ako dodje do dogovora izmedju njih dvije sigurno nije zbog klade i para!

Komentiraj...
Vidi sve komentare