To je to što me zanima!

Serena sutkinji: Kunem se, nagurat ću ti lopticu u grlo

Kim Clijsters pobijedila je Serenu Williams 6-4, 7-5 i izborila finale US Opena, a posljednji gem Amerikanka je izgubila na prilično bizaran način
Vidi originalni članak

Dankinja Caroline Wozniacki i Belgijanka Kim Clijsters igrat će u finalu US Opena, no glavna subotnja priča na posljednjem Grand Slam turniru godine bila je domaća tenisačica Serena Williams...
Povratnica u svijet tenisa Kim Clijsters pobijedila je Amerikanku sa 6-4, 7-5, a meč je zaključen potpunim kaosom nakon što je Serena na meč-loptu suparnice zaradila kazneni poen. Drugoj igračici svijeta je na drugi servis pri meč-lopti dosuđen prijestup na što je ona potpuno izgubila živce i počela urlati na sutkinju.
- Kunem se Bogom da ću uzeti ovu lopticu i nagurati ti je u grlo. Čuješ li me? Kunem se Bogom - prenose navodne Serenine riječi američki mediji. Linijska je sutkinja, dakako, odmah otišla do glavnog suca kojem nije preostalo drugo nego dodijeliti američkoj tenisačici kazneni poen, budući da je već ranije zaradila prvu opomenu zbog lomljenja reketa.
- Nisam joj prijetila. Iskreno, ne sjećam se više što sam joj rekla - izjavila je kasnije Serena na konferenciji za novinare, a na pitanje zaslužuje li sutkinja ispriku, odgovorila je:
- Ispriku? Od mene? Pa koliko ljudi viče na linijske suce? Ne znam koliko sam to puta vidjela. Cijelu mi godinu nije dosuđen nijedan prijestup, a na ovom turniru mi odjednom to stalno sude. - ljutita je bila američka tenisačica.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • halo 14.09.2009.

    @nivea.....čekaj malo ti si sudac????....prijestup ili je ili nije ....a nema tu veliki ili mali....zar ne ???...mislim da ti po toj verziji nemaš veze sa suđenjem.....sorry.....jer ponavljam prijestup ILI JE ILI NIJE !!!

  • nivea 14.09.2009.

    ja sam teniski sudac,i nikad se to NE zove (prijestup) osim ako si 100 % siguran da je,i to bas veliki,a ovdje je potpuno nepotrebno,jer je ocito da nije bio velik prijestup, ako ga je ikako i bilo !! jedino da je ova sudkinja supermen pa moze vidit u milimetar sa one udaljenosti..al eto....to je ipak jedan us open i polufinale. bas sudjeno bez potrebe . ( a to jel ona vama ruzna il sta me ne zanima.... ) :)

  • nogometas05 13.09.2009.

    Znate koje je pravilo u Umagu uveo Slavko Rasberger-nadje se sa svim sucima i kaze citiram\"ja imam svoje pravilo i ima da ih svi postujete ili letite sa turnira-nema suđenja prijstupa,posebno Moyi!!\"Okrene se i ode...

Komentiraj...
Vidi sve komentare