To je to što me zanima!

Serena Williams pobijedila sestru u finalu Wimbledona

Serena Williams, druga nositeljica, uzvratila je sestri Venus za poraz u finalu Wimbledona 2008. godine. Mlađa sestra slavila je rezultatom 7-6, 6-2
Vidi originalni članak

Novo finale sestara Williams u Wimbledonu ovoga puta osvojila je Serena. Mlađa sestra pobijedila je favoriziranu Venus 7-6, 6-2. Od samoga početka Venus, koja je tijekom cijelog turnira igrala najbolji tenis, loše je krenula. Već u prvom gemu imala je problema sa servisima, dok je Serena svoj suvereno držala. Ipak, dogurala je nekako do 13. igre gdje je Serena ponovno odlično servirala te je sestri prepustila samo tri poena. U drugom setu igra prošlogodišnje osvajačice turnira raspala se i Serena je uzela trofej koji Britanci zovu 'Venus Rosewater Dish'. Veliki srebrni tanjur nazvali su tako zbog pet naslova na najstarijem svjetskom turniru.
- Bila je predobra danas. Imala je odgovor na sve moje udarce. Igrala je bolji tenis od mene i zasluženo je pobijedila. Vidimo se sljedeće godine - rekla je tužna Venus najavljujući povratak ne njezin najdraži turnir.
Sestre Williams igraju i finale ženskih parova što će biti nova prilika da Venus digne bar jedan pobjednički tanjur.
- Ne mogu vjerovati da držim taj trofej. To je ipak njezin 'tanjur' - rekla je presretna Serena kojoj je ovo treći naslov u Wimbledonu.
Sestre Williams opet su uvjerljivo pokorile najstariji svjetski turnir, a još ih čeka zajedničko finale parova.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cmd_elite 05.07.2009.

    Kako bi ja njih dvije....Ufff

  • Spir1t 04.07.2009.

    ovi iz 24 sata ce napisat svaku glupost samo da bi bila vijest, a naslovi su im najjaci FAIL svaki, nikad neznas sta je u videu npr oni napisu naslov i opis a video nesto deseto lol...

  • JAX 04.07.2009.

    eh venus ne mozes svaki put dobit

Komentiraj...
Vidi sve komentare