To je to što me zanima!

Serena Williams skoro pala u nesvijest: "Nisam mogla dalje"

U drugom kolu turnira u kineskom Wuhanu Serena Williams morala je predati već u prvom setu nakon što se skoro srušila na terenu. Slično joj se dogodilo i u Londonu
Vidi originalni članak

U trećem kolu parova na ovogodišnjem Wimbledonu Serena Williams imala je snage za samo deset minuta igre, poslije čega je predala zbog zdravstvenih problema. U pojedinačnoj konkurenciji također je došla do trećeg kola, gdje ju je u tri seta porazila Alize Cornet

A Francuskinja u utorak u Wuhanu nije morala završiti ni prvi set protiv najbolje tenisačice svijeta. Williams se skoro srušila kod vodstva 6-5 u prvom setu, pa je predala meč drugog kola i otišla na preglede. 

- Osjećala sam vrtoglavicu i mučninu, nažalost, nisam mogla nastaviti dalje - objavila je Serena u kratkoj izjavi poslije meča.

Na jakom turniru u Kini tako su eliminirane prve dvije tenisačice svijeta u razmaku od samo sat vremena. Osim što je Williams predala protiv Cornet, drugoplasirana Simona Halep izgubila je od Garbine Muguruze. Španjolka je pobijedila sa 2-6, 6-2, 6-3. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • matooo 24.09.2014.

    a da prekines karijeru dok je vrijeme iako je ocito vec sada kasno

  • strong12345 24.09.2014.

    triba je pokusat izje

  • kecman7 24.09.2014.

    Vrijeme joj je da se umirovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare