To je to što me zanima!

Sergio Batista: Izgubili smo na penale, to je normalna stvar...

Cijela je Argentina utučena zbog poraza od Urugvaja, no, kako se čini, jedini kojeg to ne pogađa je izbornik Sergio Batista za kojeg rezultat na Copi i nije baš tako loš
Vidi originalni članak

Glavni favoriti, Argentina, neće zaigrati u finalu Copa Americe. U tome ih je spriječio Urugvaj, ali izbornik 'gaučosa' ne smatra se odgovornim za takav rasplet.

- Jedan poraz sastavni je dio nogometa, sada moramo misliti na Svjetsko prvenstvo - izjavio je Batista dajući tako doznanja svima da ne namjerava odstupiti s klupe Argentine.

Batista se pokušava obraniti od kritika, no teško je naći opravdanje za takav neuspjeh i blijedi nastup čitave reprezentacije na Copa Americi.

- Ne namjeravam dati ostavku - bio je izravan Batista iako se čitava Argentina okomila na njega kriveći ga za poraz protiv Urugvaja.

- Za mene ovo nije neuspjeh. Imao sam malo vremena kako bih složio momčad - objasnio je svoje viđenje situacije stručnjak.

- Argentina je dobro igrala, pogotovo u prvom poluvremenu. Poraz na jedanaesterce u nogometu je normalan, sastavni je dio igre, ali to neće izbrisati sav naš rad. Sada nam je cilj Svjetsko prvenstvo 2014 - zaključio je Batista koji očito nije vidio mana u nastupu Argentine na Copi.

Najveći skeptici sumnjaju da će, nakon ovakve igre, Batista uspjeti kvalificirati Argentinu za Svjetsko prvenstvo, i nacija ponovno zaziva najslavnije među argentinskim imenima, ono Diega Armanda Maradone.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • DomagoyDumancic_1 18.07.2011.

    Cuj ovog bisera...jedno je igrati protiv LA.GALAXYA,a drugo je igrati protiv Urugvaja..suti molim te

  • SpužvaBobSkockani 18.07.2011.

    Čuj njega, normalna stvar, malo sutra, normalna stvar bi bila da se desilo obrnuto ...

  • Peruzzi 18.07.2011.

    E moj Halide... Kad Portugal osvoji neku medalju na svjetskim ili europskim prvenstvima, onda dizi Ronalda u nebesa.. A da, zaboravio sam.. nece.. JER NE MOZE!!!....xDDD ...Osvojili su broncu '66. u Engleskoj kad nitko od nas jos nije bio ziv, te su osvojili 2. mjesto na Euru 2004. kad je Ronaldo jos bio samo talentirani klinac i nista vise. Znaci Ronaldo ne valja. Kraj price..:P

Komentiraj...
Vidi sve komentare