To je to što me zanima!

Seria A: Knežević opet zabio, pobjeda Milana

Riječanin u dresu Livorna zabio je za 1-0 u dvoboju protiv Sampdorije, a u Milanovoj pobjedi u Cagliariju konačno je zaigrao Ronaldo
Vidi originalni članak

Pasquale je nabacio, a Darijo Knežević sjajno pogodio glavom za 1-0 njegova Livorna u 9. minuti. Grogiranu Sampdoriju već u idućoj minuti je u knock-out bacio Tavano i taj je rezultat bio aktivan do posljednjih 10 minuta. Gol Bellucija dao je nadu gostima iz Genove, ali Tavano je svojim drugim golom u 89. minuti definitivno riješio pitanje pobjednika. Naš Knežević je u sjajnoj formi, zabio je i u prošlom kolu u pobjedi protiv Siene...
Milanovo gostovanje u Cagliariju nije dobro počelo. Acquafresca je zabio već u 4. minuti i pred Ancelottijevom momčadi bio je težak zadatak. Minutu prije kraja poluvremena Milan je dobio najbolju priliku za izjednačenje, ali Kakin pokušaj iz penala obranio je golman Fortin. Penal je izborio povratnik Ronaldo, koji je odigrao svih 90 minuta. Za Milan je konačno zabio Gilardino u 62. minuti na dodavanje Serginha, a pobjedu je donio 'čarobnjak' Andrea Pirlo. Potegnuo je fenomenalno iz slobodnjaka s više od 30 metara i Milan je ipak došao do tri boda.
U završnici je pobjedu izborio i Lazio. Firmani je zabio kad je već izgledalo da će Rimljani odigrati 'nulu' s Parmom na Olimpicu. Udinese je slavio protiv Siene doma 2-0, a istim rezultatom Napoli je na Siciliji pobijedio Cataniju. Dvije 'nule' u ovome kolu odigrali su Empoli i Torino, odnosno Reggina i Fiorentina.
U posljednjoj utakmici kola Juventus je u Torinu deklasirao Palermo. U mreži južnjaka završilo je pet golova. Već nakon prvog poluvremena 'Zebre' su vodile 2-0. Trezeguet je otvorio seriju nakon pola sata igre, a 12 minuta kasnije zabio je Iaquinta. Sljedeći gol pao je tek 20 minuta prije kraja, kada je loptu u mrežu spremio Alessandro Del Piero. Samo koju minutu potom pogodio je i Marco Marchioni, a priču je svojim drugim golom okončao Del Piero. U sudačkoj nadoknadi pogodio je iz penala.

Serie A, 13. kolo:
Cagliari – Milan 1-2 (Acquafresca 4/Gilardino 61, Pirlo 86)
Napoli – Catania 2-0 (Zalayeta 43, 65)
Empoli – Torino 0-0
Reggina – Fiorentina 0-0
Lazio - Parma 1-0 (Firmani 90)
Udinese – Siena 2-0 (Quagliarella 43, Di Natale 80)
Livorno – Sampdoria 3-1 (Knežević 9, Tavano 10, 89 / Belluci 80)
Juventus - Palermo 5-0 (Trezeguet 29, Iaquinta 41, Del Piero 71, 90-p, Marchioni 75)
subota:
Genoa – Roma 0-1
Inter - Atalanta 2-1

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare