To je to što me zanima!

Serie A: Juventus i Lazio slavili su na svom terenu

Claudio Marchisio donio je golom u 44. minuti pobjedu Juventusu protiv Napolija na torinskom Olimpicu u srazu 26. kola talijanske lige
Vidi originalni članak

Mladi, 22-godišnji veznjak Ranierijeva sastava opalio je s dvadesetak metara, malo iskosa s lijeve strane, prema bližoj vratnici Navarrova gola. Lopta je okrznula Blasija i odbila se u drugi, nebranjeni dio mreže. Marchisiju je to bio drugi pogodak u Seriji A ove sezone, a Juventus je novom pobjedom, makar privremeno, došao na šest bodova zaostatka za prvoplasiranim Interom. Napoli je u teškoj krizi. U posljednjih su osam prvenstvenih utakmica upisali šest poraza i dva remija.
Sergio Zarate, 21-godišnji argentinski napadač Rimljana, kojega su oni hrabriji na početku sezone usporedili s Leom Messijem, zabio je u 36. minuti prvoga i u 36. minuti drugog poluvremena za 2-0 pobjedu Lazija protiv Bologne. Drugi je gol, nakon duplog pasa s Rocchijem i potkopane lopte pred istrčalim golmanom Bologne Antoniolijem, bio posebno lijep. Zarate je najbolji strijelac Lazija u Seriji A s deset postignutih golova. U prvih je pet kola, još u kolovozu i početkom rujna, zabio njih šest. Siniša Mihajlović nastavlja s očajnim rezultatima na klupi bolonjskog kluba. U pet posljednjih utakmica izgubio je četiri puta i jednom remizirao.

Serie A, 26. kolo:
Juventus – Napoli 1-0 (Marchisio 44)
Lazio – Bologna 2-0 (Zarate 36, 81)

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_29435 01.03.2009.

    što je ovo sve izbrisano ....FORZA MILAN

  • mazur 01.03.2009.

    John Kurton

  • mazur 01.03.2009.

    Aljosa Kurcov

Komentiraj...
Vidi sve komentare