To je to što me zanima!

Serie A: Milan je uzeo tek bod protiv Lazija u velikom derbiju

Milan i Lazio odigrali su 0-0 na San Siru u prvoj utakmici 23. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Milan je bio puno bolji od Lazija, ali lopta nije htjela u gol...
Vidi originalni članak

Malo je vrijedilo Milanu što je imao veliku terensku nadmoć u ovome dvoboju i veći broj prilika. Zlatan Ibrahimović je u jednoj od njih u drugom dijelu nakon udarca s 20-tak metara pogodio stativu od koje se lopta odbila u drugu stativu, ali u mrežu nije htjela.

Ovo je bila treća uzastopna prvenstvena utakmica ovih klubova, računajući i zadnju iz prošle sezone, u kojoj nije bilo pobjednika.

Razmak između vodećeg na ljestvici Milana i trećeg Lazija tako je ostao i dalje 7 bodova. Milan sada ima 48 bodova, Lazio 41, a između njih je Napoli s 43 boda i, dakako, utakmicom manje.

Ostali dvoboji 23. kola igraju se u srijedu.

Serie A, 23. kolo:

Milan - Lazio 0-0

Idi na 24sata

Komentari 12

  • corkins 02.02.2011.

    svaka čast Milanu, jebena su mi momčad, najbolja u Italiji poslije Udinesea, al bi nekak o htio da bude Napoli prvak ove godine, onako malo za promjenu :)

  • BaneBianconero 02.02.2011.

    ma budete kurac osvojili...mozda kup al i to tesko (inter finale) liga prvaka...tottenham...najebat ce milan u londonu...i aj bok ste...a cupat cete se u seria A do kraja,..jer ima tu jos jako dobrih gostovanja koje morate proc...ako gubite bodove protiv Leccea Udinesea Juveta...budete i od Napolia Intera Rome Palerma... MERDA MILAN FORZA JUVE!!!!!!!

  • marlboro 69 02.02.2011.

    mogli bi vi u kvalifikacije za lp-a na kraju zavrsiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare