To je to što me zanima!

Serija izjednačena: 'Medvjedi' izgubili u produžetku iz penala

Prvak iz 2011. godine slavio je nakon manje od dvije minute produžetka, nakon što je Thomas Raffl pogodio iz kaznenog udarca, koji je prethodno skrivio David Brine
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka poraženi su na gostovanju kod Red Bull Salzburga u sklopu 2. utakmice četvrtfinala doigravanja austrijske, ujedno i regionalne EBEL lige...

Prvak iz 2011. godine slavio je nakon manje od dvije minute produžetka, nakon što je Thomas Raffl pogodio iz kaznenog udarca, koji je prethodno skrivio David Brine. Time je Red Bull Salzburg izjednačio u četvrtfinalnoj seriji na 1-1.

Prethodno su sve tri trećine završavale identičnim rezultatom (1-1), a "medvjedi" su se svaki put vraćali iz rezultatskog zaostatka. Medveščak su u igru vraćali Gal Koren, Kyle Greentree i Andy Sertich.

Recimo i da je susret na golu za Medveščak započeo Robert Kristan, ali i da je u 37. minuti napustio led, na kojem ga je zamijenio Michael Ouzas.

Recimo i da je utakmica bila vrlo nervozna, nekoliko puta na rubu incidenta, te da su suci dodijelili čak 42 minute kazne!

EBEL liga, četvrtfinale, 2. utakmice:

Red Bull Salzburg - Medveščak 4-3, produžetak (1-1 u seriji)

Znojmo - Vienna 1-3 (2-0 za Viennu)

Graz - Klagenfurt 5-1 (1-1 u seriji)

Villach - Linz 2-3 (1-1 u seriji)

Idi na 24sata

Komentari 18

  • titulus 27.02.2013.

    i češki mediji, javljaju o velikoj krađi Vienne protiv Znojma....sve mi se više gadi ovaj Ebel.........Ebel,Ebel aufiderzen!!!!!!!

  • PETAR_20 27.02.2013.

    Sutra je sigurna pobjeda, a za uzvrat, isto tako!! Nešto je jako bitno kod Nedelju, a to je 1 dan više za trening!! Taj podatak, bi mogao biti, jako važan faktor, u našem vodstvu 3:1 protiv njih, a da o moralu, ne pričam!!?? I onda, je konačnica, 4:1!! Ozljeda Lixa, je malo poremetila moje viđenje stvari, i to zbog toga (da je nije bilo), očekivao sam branjenje Ouza u Nedjelju?!, da ne ispadne iz psihičkog kontinuiteta!! Pratimo razvoj situacija, postaje napeto!!

  • PETAR_20 27.02.2013.

    Što se tiće "Šilje"-može se "žrtvovati" jedan igrač, da obavi prljavi posao, ali, onda Ebel ga može i drastično kazniti?!, "gubimo" jednog igrača, i nisam pametan, što s tim u konačnici dobijemo?? Istina je, da u svim sportovima, postoje "pojedinci", za "prljave" poslove, pa, i u ovom!? Drago mi je, da je Koren postao dostojna zamjena za Zanoškog, a i očekivao sam njegov uspon u doigravanju!! Zabit će još golova i biti asist. "Možda", osim Lixa, će imati još pik i na Greentreja i Bucka, za onesposobljavanjem, i to zbog, njihovog dobrog učinka, a i zbog toga, što su njih dvojica "mekušci" na tučice, i zbog toga, što je g.Raymond od početka ovogodišnje lige, birao i dovodio i uveo "disciplinu mozga", svakog pojedinca, da se ne odgovara na provokacije, koliko je to god moguče! Pitanje je, koliko se svaki pojedinac, može suspregnuti u tijeku susreta, na provokacije, koje postoje, ovisno od situacija i intenziteta nasrtaja!? Raymond može lako komandirati s klupe, ali, ne igra i ne podnosi udarce, ali, je njegov zadatak kao trenera, da bude, na visini zaštite svakog pojedinca, ma kakve posljedice snosio??, on mora razumjeti, da je najbitniji 6 igrač momčadi, pa makar i boce letile po terenu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare