To je to što me zanima!

Sertić više nije trener Slavena: Preuzima školu 'farmaceuta'...

Hrvatski prvak Dinamo slavio je protiv Slavena u prvenstvenom susretu na Maksimiru (1-0). Iako je njegova momčad primila samo jedan gol, čini se da je to bilo dovoljno da Ivica Sertić primi 'metak za ekipu'...
Vidi originalni članak

Ivica Sertić više nije trener Slaven Belupa - stoji 'in medias res' na stranicama koprivničkog prvoligaša Slavena. Dinamo je u 11. kolu 1. HNL slavio u Maksimiru protiv Slavena minimalnim rezultatom 1-0 (1-0). Petković je, nakon što ga je faulirao  Nowak, bio precizan s bijele točke u petoj minuti, a čini se da je ovaj poraz bio kap koja je prelila čašu u klubu iz Koprivnice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ugovor između njega i kluba bit će sporazumno raskinut. Ukupno je Sertić na klupi Slaven Belupa bio 35 puta od čega 22 puta u prošloj prvenstvenoj sezoni te 11 puta u aktualnoj sezoni. Preostala dva susreta vodio je u Kupu. Debitirao je 25. studenog 2018. u remiju na Poljudu protiv Hajduka rezultatom 2-2, a u prvenstvu je ostvario osam pobjeda, deset remija i 15 poraza uz gol-razliku 37-58. U Kupu je pak ostvario po pobjedu, nedavno protiv Hrvaca, i minimalan 1-0 poraz od Dinama u Zagrebu prošle godine u četvrtini finala - podsjetili su Koprivničani.

- Hvala treneru Sertiću na odgovornom, stručnom i predanom radu. U ovom trenutku smo procijenili da je ova promjena u najboljem interesu kluba te smo danas odlučili sporazumno raskinuti suradnju – rekao je direktor Šimunović.

Sertić će se vratiti na funkciju koju je obnašao prije no što je postao trener prve momčadi, preuzet će upravljanje Škole nogometa tamošnjeg kluba.

Dva se imena spominju kao moguće zamjene. Tomislav Stipić (40), donedavni strateg Grasshoppersa, najtrofejnijeg švicarskog kluba te bivši strateg Hajduka, Siniša Oreščanin (47), rođeni Zagrepčanin.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • domagoj264 07.10.2019.

    Dije onaj stari dida On je bio najbolji trener Slavena

  • 07.10.2019.

    I siguran sam da je trener Sertic mogao dignuti iz krize ponos Podravine i Koprivnice ali tako je uprava napravila i moram postovati odluku uprave

  • 07.10.2019.

    A posebno mi je zao jer je trener Sertic bio dijete Slavena i on je cijeli zivot bio u Slavenu volio je klub i vodio ga je iz srca a ne za pare

Komentiraj...
Vidi sve komentare