To je to što me zanima!

Šest mjeseci nakon osvajanja LP-a Di Matteu prijeti otkaz?

Roberto Di Matteo bori se za spas svoje pozicije u klubu i to šest mjeseci nakon što je odveo Chelsea do naslova u nogometnoj Ligi prvaka, piše engleski Daily Mail
Vidi originalni članak

Nakon sjajnog starta u sezoni Chelsea je slavio u samo tri od posljednjih sedam utakmica, a poraz od Juventusa u Torinu u utorak doveo bi u opasnost i prolazak u osminu finala Lige prvaka.

Slabi rezultati izazvali su nezadovoljstvo kod vlasnika Romana Abramoviča i unijeli nemir u svlačionicu, pa tako engleski list piše da je nakon subotnjeg premierligaškog poraza od West Bromwicha (1-2) došlo do žučne rasprave među igračima, u čijem je središtu bio vratar Petr Čech.

Nakon utakmice protiv Juventusa u Ligi prvaka Chelsea će odmjeriti snage protiv Manchester Cityja u Premierligi i te bi se dvije utakmice mogle pokazati ključnima po budućnost talijanskog trenera na klupi londonskog kluba. Trenutno Chelsea za vodećim Cityjem zaostaje četiri boda.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • lopovi od 1902 19.11.2012.

    najlošiji nogomet je prikazao chelsea u lp prošle godine, moram priznati toliko sreće nije imala niti jedna ekipa od kada gledam nogomet.. nažalost i to je nogomet htjeli mi to ili ne

  • pacovikozec 19.11.2012.

    Nisam Taj-postoji li ijedna tema na ovom portalu u kojoj se ti neces dotaknuti reala?

  • Nisam Taj 19.11.2012.

    Ako cemo iskreno chelsea je sigurno najlosiji pobjednik LP u ovom njenom novijem izdanju. Po nekim procjenama u klub je zadnjih 10g ulozeno preko miljarde eura,a igra im je i dalje bezlicna kao sto je bila svih ovih godina. Naslove osvojene bunkerom nikad necu cijenit,ma uostalom chelsea je klub koji nikad necu cijenit to je sigurno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare