To je to što me zanima!

Šest u nizu: Na kartama joj ne ide, ali zato na terenu blista...

(Ne)sretna Ana Konjuh, 16-godišnja hrvatska teniska senzacija, uporno gubi od trenera na kartanju, ali u Istanbulu je izbacila četiri igračice iz najboljih 100
Vidi originalni članak

Nikad ne gledam rejting svojih protivnica. Ne opterećujem se time jer je ionako stvar u meni. Vodim igru u svim mečevima. O meni uvelike ovisi kako će završiti, rekla je Ana Konjuh nakon rezultata karijere na WTA-turniru u Istanbulu.

Dubrovačka tenisačica puna je samopouzdanja. Uostalom, nakon wimbledonskog trećeg kola ima i argumenata. Tursku metropolu izabrala je kako bi popravila bodovni saldo, upala u glavni ždrijeb US Opena i čini se kako je na pravom putu. Tamo je "slomila" četiri Top 100 igračice, potvrdila da wimbledonska priča nikako nije slučajna.

- Prezadovoljni smo kako Ana igra. Maksimalno je opuštena i uživa u svakom meču. Doduše, dosta je puta morala igrati tri seta, no i to je dobra škola, mentalna vježba - oduševljen je rezultatom svoje kćeri Mario Konjuh.

Tata 16-godišnje Dubrovkinje otkrio je da je atmosfera u njezinu taboru u Turskoj i više nego dobra.

- Navečer obično kartaju pa onome tko izgubi smjeste nekakvu spačku. Evo, dogodilo se da je Ana nekoliko puta bila loša na kartama pa se za kaznu morala u ogrtaču prošetati hotelom i u njemu doći na turnir - rekao je Mario.

Ana, njezin trener Kristijan Schneider, menadžer Philippe Weiss i kondicijski trener Slaven Hrvoj postavili su si cilj do kraja godine ući među 100 najboljih. Kako igra, čini se da su bili i previše oprezni...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • srakar 20.07.2014.

    Ima potencijala kao nekad Mirjana Lučić.Nadam se da neće njezinim stopama.Samo naprijed Ana i bit češ jednog dana broj 1.

  • NIKE 20.07.2014.

    Djevojka je karakter pokazala kada je dala nogu englezima . A sa 16 godina već izbacuje mnogo bolje od sebe , doduše bolje su samo na tablici a tablica je klasična statistika koju drži stara slava. Bravo Ana !!.

  • BRANKO ZNALAC 20.07.2014.

    Meni ne ide ni na terenu, a ni u kartama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare