To je to što me zanima!

Šesti Portugalac u Maksimiru: W. Eduardo stigao na posudbu

Dinamo je dobio pojačanje u napadačkoj liniji. Iz lisabonskog Sportinga "modri" su doveli Portugalca Wilsona Eduarda, već 6. u Maksimiru. Boravit će na posudbi
Vidi originalni članak

Ako se u Newcastleu donedavno pričao francuski, u Dinamu bi trener Zoran Mamić trebao razmišljati o učenju portugalskog jezika . "Modri" su, naime, doveli šestu akviziciju s krajnjeg zapada Europe. Iz lisabonskog Sportinga u Maksimir stiže Wilson Eduardo .

Radi se o 24-godišnjem polivalentnom napadaču koji može igrati i na krilnim pozicijama, a Dinamo će ga dovesti na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora nakon godinu dana.

- Radi se o izuzetno kvalitetnom igraču, brzom i konkretnom koji može igrati na nekoliko pozicija, tako da će biti veliko pojačanje za našu momčad - rekao je Mamić, a prenose Dinamove službene stranice .

Novi Eduardo u Dinamu većinu karijere proveo je upravo po posudbama . Seniorski nogomet počeo je igrati u Sportingu koji ga je slao na kaljenje u Real Massamu, Portimonense, Beiru-Mar, Olhanense te Académicu. Prošao je pripreme sa Sportingom te zabio četiri gola u četiri utakmice ovo ljeto.

- Odlično je što je odradio pripreme i dolazi spreman, a igra pozicije na kojima imamo manjak igrača zbog ozljeda Fernandesa i Hodžića , Soudanija koji nije potpuno spreman, a sada i problema koje ima Čop - dodao je Mamić.

Eduardo će liječnički pregled odraditi u ponedjeljak, nakon čega bi trebao odraditi i prvi trening s "modrima".

Osim donedavnog igrača Sportinga, u kadru Dinama još je pet Portugalaca: Ivo Pinto , Paulo Machado , Gonçalo Santos , Eduardo Carvalho te Ruben Lima .

Idi na 24sata

Komentari 33

  • zokinjo 21.07.2014.

    Prezimit će Dinamo pred TV-om kao i do sada:-)hahahahahha

  • wolf-grizly 21.07.2014.

    W.Eduardo posjeduje kvalitetu,fizicki dobar, zna igrati,ali jos se nije isprofilirao do kraja kao igrac,mozda u dinamu "eksplodira"

  • KTBFFH ZG 20.07.2014.

    Ovogodisnja pojacanja do sad nisu zakazala te su se pokazala kvalitetna. Nadam se da ce tako i ostati. :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare