To je to što me zanima!

Šestica Getafeu: Leo zabio 13. prvenstvenu utakmicu u nizu

Sve je bilo riješeno nakon samo 13 minuta. Getafe je poslužio kao 'topovsko meso', šest različitih strijelaca za 6-1! Messi je pak zabio 13. prvenstvenu utakmicu u nizu
Vidi originalni članak

Niti rani termin neuobičajen za igrače Barcelone, točno u podne, nije ih omeo u novoj fantastičnoj predstavi. Getafe (12. momčad lige) je poslužio kao 'topovsko meso', šest različitih strijelaca za 6-1! 

Barca je opet pobjegla na 12 bodova drugoplasiranom Atleticu, a Real Madridu na 16. 

Sve je bilo riješeno nakon samo 13 minuta. Sanchez je zabio u 6. minuti nakon sjajne asistencije Inieste, a onda je Messi povisio vodstvo. Zabio je 13. prvenstvenu utakmicu u nizu, a to mu je 35. gol u Primeri ove sezone. 

Villa je otvorio seriju u nastavku, a onda 'blitzkrieg' u posljednjih 10 minuta. Pogodili su Tello, Iniesta i Pique, a Andres Iniesta golom je potvrdio titulu igrača utakmice iako je Messi s golom i asistencijom također bio na jednakoj razini.

Messi ulazi u rječnik?

'Inmessionante' će na prijedlog Pepsija možda ući u španjolski rječnik. Termin je odabrao izbornik Argentine Alejandro Sabella, a ako tamošnje jezične institucije usvoje prijedlog, Leo Messi dobit će svoju riječ, odnosno pridjev koji opisuje 'savršen način igranja nogometa'.


Idi na 24sata

Komentari 212

  • OneLove 11.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • rboy21 11.02.2013.

    kad sam reko da ce barca prosle god kad je izgubila od chelsea u ligi prvaka da ce ove sezone ubaciti u vecu brzinu....svi su se smijali.....a eto ih sada setaju se spanjolsom ligom.... a mislim da ce tako i ligom prvaka :)

  • chelseaMG 10.02.2013.

    6 golova 6 različitih strijelaca. još samo da valdes nije primio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare