To je to što me zanima!

24sata uživo iz Deauvillea: I Ćorluka propušta Španjolce?!

Ivan Perišić, Mario Mandžukić, Luka Modrić, Domagoj Vida, Marcelo Brozović i Vedran Ćorluka propustili su prvi trening reprezentacije nakon Češke. Pogledajte javljanje UŽIVO
Vidi originalni članak

Dan nakon utakmice protiv Češke u Saint-Étienneu hrvatska nogometna reprezentacija održala je trening u Deauvilleu kojemu su, uz kolege iz Večernjeg lista, prisustvovali samo novinari 24sata.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

- Nedugo nakon utakmice krenuli smo prema kampu reprezentacije i putovali 700 kilometara cijelu noć kako bismo vas izvijestili. Zapravo smo, uz Večernji list, jedini koji su stigli na prvi trening koji prolazi u dosta tmurnoj atmosferi, tužnoj da ne može biti tužnijoj - rekao je naš izvjestitelj Dubravko Miličić pa nastavio sa svježim vijestima:

- Nedostaje čak šest igrača koji su jučer igrali: Vida i Ćorluka kao stoperski par, nema Brozovića, Perišića, Mandžukića ni Modrića. Sve prolazi u atmosferi iščekivanja Uefine odluke koja bi trebala biti iza podneva: hoće li Hrvatska ostati na Euru ili će biti poslana kući kao prva reprezentacija u povijesti europskih prvenstava?

No to nisu jedine loše vijesti...

- Luka Modrić i Vedran Ćorluka najvjerojatnije neće igrati protiv Španjolske; Modrić jer je ozljeda aduktora odnosno upala mišića ipak malo bolnija nego što se to u prvi mah očekivalo, dok Ćorluki nije uspjela zarasti rana na glavi. Tri šava koja je dobio na poluvremenu utakmice protiv Turske popucala su.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako mislite da je to bilo sve od loših vijesti, opet ste se prevarili. Hrvatska još nikad, barem kad su natjecateljske utakmice u pitanju, nije pobijedila kada u sastavu nisu bili Vedran Ćorluka i Luka Modrić. Dobra vijest u moru loših svakako je činjenica da se Hrvatska praktički plasirala u osminu finala Eura.

- U 98 posto kalkulacija, za koje bi nam trebao pomoći neki profesor matematike da ih izračunamo, Hrvatska s četiri boda prolazi u osminu finala. To nije loše po mom izračunu.

Za kraj smo ostavili još jednu dobru vijest.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo je malo smijeha, Darijo Srna je među inicijatorima dobre atmosfere. Najveće pitanje bilo je kako vratiti onaj touch, onu čaroliju s prve dvije utakmice koja je sasvim spontano izrasla na obiteljskim tragedijama i na cjelokupnoj situaciji u državi. Bojali smo se da bi ta čarolija mogla izostati, ali prethodni krug koji su igrači otrčali ipak nas je malo razveselio, igrači su se počeli smijati i pričati viceve.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 109

  • ivan147 18.06.2016.

    bravo vatreni..dragi bog je uz vas i istinski pravi navijaci..a ovaj sljam koji nerede radi ce dobit sto je zasluzio...i da ne prođete dalje vi ste nasi pobjednici i heroji.glavu gore i samo hrabro.idemo

  • 18.06.2016.

    Svi Vi koji idete na utakmicu Hrvatska-Španjolska imate priliku uzet stvari u svoje ruke!Dobro gledajte oko sebe i ako već policija naša ili francuska neće reagirati,sami zaustavite ove jadnike koje ni vlastita majka ne želi.

  • miro f mirić 18.06.2016.

    Idemo dalje, nema predaje, uljuđena građanska Hrvatska (a to je 99,9%) je uz vas i svoju reprezentaciju. Da, teško je, ali na muci se poznaju junaci, bilo je i težih vremena u našoj teškoj i bremenitoj povjesti. Zato naprijed, igrajte za nas koji vas vole i podržavaju, vi to možete. https://www.youtube.com/watch?v=nxBY2NQ9QVc

Komentiraj...
Vidi sve komentare