To je to što me zanima!

Šestorici reprezentativaca BiH zabranjen odlazak na utakmicu

Sanjin Prcić, Dennis Hadžikadunić, Dario Đumić, Adi Nalić i Jusuf Gazibegović te Elvis Sarić iz Gorice nisu dobili vize za Kazahstan i morat će propustiti utakmicu kvalifikacija za SP
Vidi originalni članak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine bit će oslabljena u Kazahstanu, u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Sanjin Prcić, Dennis Hadžikadunić, Dario Đumić, Adi Nalić i Jusuf Gazibegović te Elvis Sarić iz Gorice nisu dobili vize, kao i nekoliko članova delegacije reprezentacije.

“Nogometni savez BiH je kao i uvijek odradio sve potrebne aktivnosti u vezi s putovanjem naše momčadi te je zaista neshvatljivo da je čak šestorici igrača bh. reprezentacije uskraćeno izdavanje viza. Savez je iskoristio sve raspoložive resurse, obratili smo se i UEFA-i za pomoć, a naše osoblje je do kasno sinoć pokušavalo pronaći rješenje”, objavio je NSBiH.

Izbornik Ivajlo Petev, bivši strateg Dinama, u ovom kvalifikacijskom mini-ciklusu neće moći računati ni na ozlijeđene Miralema Pjanića, Radu Krunića, Sinišu Saničanina, Matea Sušića i Stjepana Lončara.

BiH će u Kazahstanu igrati 9. listopada, a tri dana kasnije igra protiv favorizirane Ukrajine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 06.10.2021.

    Cirkus kao i s Izraelcima što ne daju Arapima vize.. (moharrrami )

  • kajzanavek 06.10.2021.

    Sramota i propust UEFE. U takvim slučajevima domaćinu dat mogućnost da u 24 sata nađe neutralan teren. U protivnom 3:0 za goste.

  • nepliget 06.10.2021.

    a da malo objasnite razloge neizdavanja viza ne vjerujem da je bezveze razlog jos utakmica dvje zemlje a ne da netko turisticki proba otici pa ajde nisu mu dali vizu

Komentiraj...
Vidi sve komentare