To je to što me zanima!

Novi preokret Riječana: Slomili Lokose i ostali bez Ristovskog

Očekivalo se da će Rijeka rutinski presingom odraditi Lokomotivu, no to tako i nije baš ispalo jer su se gosti snažno borili. Imali su i vodstvo, ali Rijeka je preko Bradarića i Gorgona uzela važna tri boda...
Vidi originalni članak

Vodeća Rijeka je na Rujevici pobijedila 2-1 protiv Lokomotive i to poslije preokreta kojim su zadržali šest bodova prednosti ispred Dinama. Poveli su gosti u 35. minuti poslije gola Josipa Ćorića, no domaći zahvaljujući golovima Filipa Bradarića iz 41., odnosno Alexandra Gorgona iz 57. stigla do velika tri boda preokretom. 

No, puno više će se pričati o mogućem crvenom kartonu Stefanu Ristovskom koji je nesportski reagirao poslije gola gostiju. Dobio je samo žuti karton koji ga eliminira za meč protiv Hajduka u idućem kolu, a lako je mogao zaraditi i crveni. Ipak, splitski sudac Gabrilo nije to tako vidio...

Prvi napad Lokomotive po desnoj strani završio je golom gostiju. Ubacio je kapetan Luka Capan, a Ćorić uspio udarcem savladati Prskala. Nastala je i manja gužva, nije to dobro sjelo domaćima. Zabio im je brat Ante Ćorića, Josip... A imat će ovdje posla i 'Oko sokolovo'.

Ponajbolji igrač Rijeke Stefan Ristovski dobio je žuti karton poslije gola Lokomotive zbog naguravanja. To ga je izbacilo iz konkurencije za Hajduk u idućem kolu jer mu je to treći žuti akumulirani karton, a mogao je lako dobiti i - crveni! Nije da se nisu viđala isključenja za takve poteze.

Vodili su gosti samo šest minuta! A onda se ukazao Filip Bradarić te neometano poentirao u mrežu Adriana Šempera. Nakon gola po žuti karton dobili su Vešović i Doležal jer su se - gađali loptom!

U 57. minuti dogodio se i drugi preokret Rijeke u 2017. godini! Udarili su po gasu i ovaj epilog bio je zapravo - očekivan. No, odzvanja i dalje da je gol namjestio igrač koji je lako mogao dobiti crveni karton poslije gola Lokomotive. Ristovski je asistirao Gorgonu koji je precizno poentirao za 2-1.

Do kraja utakmice Rijeka je smirila igru, tempo je drastično opao pa se od igre i nije vidjelo previše. Unaprijed upisane bodove momčad Matjaža Keka uzela je malo teže od očekivanog i to utakmicom gdje će se vući 'repovi' zbog nesportskog poteza Makedonca Ristovskog.

Uz Ristovskog, protiv Hajduka zbog kartona neće moći igrati niti Marko Vešović, ponajbolji igrač Rijeke. Njega su, kao i Ristovskog, isključila tri žuta kartona.
 

Idi na 24sata

Komentari 170

  • mali zorro 05.03.2017.

    Dinamo(u prijevodu)-kanta za napucavanje u ligi prvakakaka hahaha

  • Iliana 05.03.2017.

    Što je točno čorić napravio kad je slavio gol? Nisam to nigdje vidjela, a svi samo pišu da je provocirao.

  • ZAuvijek_1 05.03.2017.

    sudac nije dao čisti crveni karton Ristovskom kod 0-1...kao da se ništa nije dogoodilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare