To je to što me zanima!

Sestra Lleytona Hewitta postala bodybuilderica

Nikada prije nisam bila u ovako dobroj formi, kaže Jaslyn Hewitt, koja je u nedjelju osvojila drugo mjesto na natjecalju u bodybuildingu
Vidi originalni članak

Samo šest mjeseci nakon što se počela baviti bodybuildingom, Jaslyn Hewitt osvojila je prvu medalju. Srebro je uzela već na prvom natjecanju na kojem na nastupila. Mlađa sestra najboljeg australskog tenisača Lleytona Hewitta bavi se sportom koji kod većine 'prosječnih' djevojaka nije prvi izbor...
- Volim izgledati snažno, a opet ženstveno - pojasnila je svoj izbor 24-godišnja Jaslyn.
Hewittova sestra profesionalna je trenerica tenisa. Za svoje prvo natjecanje u bodybuildingu spremala se vrlo ozbiljno. Trenirala je četiri sata dnevno i pritom 'istopila' 12 posto masnog tkiva koje je imala prije početka priprema.
- Uvijek sam željela imati pločice i biti mršava koliko je to moguće - priznala je drugoplasirana Jaslyn, koja je nakon napornih treninga sve prije nego mršava.
- Nikada prije nisam bila u ovako dobroj formi. Sretna sam svojom figurom, iako znam da je gotovo nemoguće očuvati ovakvo tijelo - dodala je Jaslyn, koja će se 27. listopada natjecati na prvenstvu Australije u Canberri.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sined 16.10.2007.

    uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare