To je to što me zanima!

Šešum: Hrvatska je favorit za zlato, Balić je kao Xavi i Iniesta

Nema dileme da su favoriti za zlato Hrvatska, Španjolska i Francuska, a Ivano Balić je velemajstor, rekao je lijevi vanjski rukometne reprezentacije Srbije Žarko Šešum
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih rukometaša Srbije, europskih doprvaka s posljednjeg EP-a, Žarko Šešum najavio je Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj. Među glavnim favoritima za svjetsko zlato za Šešuma je i Hrvatska.

- Nema dileme da su Francuzi, Hrvati i Španjolci glavni kandidati za osvajanje zlata - priča 26-godišnji lijevi vanjski Löwena.

Upravo su preko Hrvatske Srbi ušli u finale posljednjeg Europskog prvenstva, a Šešum se u razgovoru za Alo osvrnuo i na izostanak Balića.

- Ivano Balić je velemajstor, ali Hrvati imaju još fantastičnih vanjskih igrača. Vjerujem da njegov izostanak neće previše utjecati na igru i rezultat. Sigurno je da će navijačima biti čudno što nema Balića, ipak je on jedan od najboljih igrača svih vremena. Efikasan je i atraktivan, što publika najviše voli i cijeni.

Šešum je za Ivana pun riječi hvale, a složio se i s usporedbom s Xavijem i Iniestom.

- Balić je prepoznatljiv po nevjerojatnim potezima i proigravanjima, baš kao Xavi i Iniesta. Toliko je lucidan da čak i suigrači često imaju problema pratiti njegove ideje. To je ono što ga čini posebnim - zaključio je lijevi vanjski Srbije čija se skupina u osmini finala križa sa skupinom u kojoj je Hrvatska.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • daljinac 08.01.2013.

    koliko optimista ! doživit ćemo fijasko kakav do sada nismo doživjeli.medalja je samo san sa baličem ili bez njega. očiti dokaz je prosječna norveška s kojom smo se toliko namučili! što kada dođu glavne sise za medalju. pušiona nažalost.

  • matheus666 08.01.2013.

    Neznam bas da cemo upiknut zlato ako ce goluza ostat izbornik...

  • RUŽA CRVENA 08.01.2013.

    Ljudi moji!Mislio sam da ćemo i bez IVANA osvojiti medalju.Ali sa ove dvije utakmice protiv Norveške,bez obzira što su bile pripremne,mi ne možemo prosipati svoj renome i dobiti u te dvije utakmice toliko golova.Ne znam kada smo ih toliko dobili kao u ta dva dana!? Zato IVANO dođi i spasi nas,molim Te!

Komentiraj...
Vidi sve komentare