To je to što me zanima!

Setanta: Luka Modrić bolji i od Ronalda i Ferdinanda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Engleski mediji visokim su ocjenama nagradili vrlo dobru igru hrvatskog veznjaka u finalu Carling Cupa, a u tome prednjači Setanta Sports
Vidi originalni članak

Manchester United je osvojio i drugi trofej ove sezone. Nakon pobjede na Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu, bili su najbolji i u domaćem Carling Cupu. Iscrpljujuća borba Manchester Uniteda i Tottenhama je okončana tek nakon izvođenja jedanaesteraca, budući je rezultat nakon 120 minuta bio neodlučen 0-0.
Po mnogim izvještajima nakon utakmice, hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je najbolji igrač Tottenhama, a po nekim sudovima je bio i najbolji općenito na terenu. Kako izvještava TV-postaja Setanta Sports, Modrić je bio najbolji tijekom finala, te je zavrijedio ocjenu 8.5. Bio je bolji od Rija Ferdinanda, Cristiana Ronalda i vratara Manchester Uniteda Bena Fostera, koji je briljirao tijekom izvođenja jedanaesteraca, koji su dobili po 8. Vedrana Ćorluku je, pak, Setanta Sports ocijenila sa 6.5.
Po The Sunu je Modrić također bio najbolji u redovima Tottenhama (ocjena 8). Ćorluka je dobio 6, a igrač utakmice je, pak, bio pobjednikčki vratar Foster (9).
Sky Sports nije bio toliko oduševljen Modrićem, ali mu je ipak dao hvale vrijednu ocjenu 7 (kao i Ćorluki). Po njihovom mišljenju u Tottenhamu su bolji bili Dawson, Assou-Ekotto, Jenas i Lennon s ocjenom 8.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dave1987 02.03.2009.

    Jebo vas luka modric,nije nista napravio odkad je dosao u tottenham a svaki dan ga uzdizete u nebesa

Komentiraj...
Vidi sve komentare