To je to što me zanima!

Ševa džeparoš: Reporteru je ukrao torbicu iz džepa...

Andrij Ševčenko je prije razgovora odmah nakon utakmice reporteru na stadionu iz džepa izvukao torbicu. Vješti Ševa uspio je prevariti čak i kamere
Vidi originalni članak

Nakon nogometne karijere Andrij Ševčenko može razmišljati o karijeri jednog od glavnih džepara na ulicama Kijeva. Svoju vještinu pokazao je pred kamerama nakon utakmice njegovog Dinama i belgijskog Genta u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Bivši napadač Milana i Chelseaja u igru je ušao s klupe i zabio gol pa je bio idealan gost pred kamerama odmah nakon utakmice. Nakon što je svoje ispričao trener ukrajinske momčadi na red je došao Ševa. Došao je neprimjetno sleđa i zagrlio iznenađenog novinara. Ovaj se brzo snašao i odmah postavio par pitanja najvećoj ukrajinskoj nogometnoj zvijezdi. No nije znao da je u zagrljaju sa Ševom ostao bez torbice. Čim je Andrij zagrlio novinara iz stražnjeg džepa mu je izvukao torbicu i sakrio je iza svojih leđa. Na kraju razgovora Ševa se pozdravio s reporterom i ležerno mu na njegovo veliko iznenađenje pružio torbu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • arsenalcro 02.08.2010.

    Kriza i u ukrajini moraju se igrači snalazit za lovu na razne načine ehheheheheh-KRALJ!!!

  • hrvatović 02.08.2010.

    zakon je!

  • user_47232 02.08.2010.

    meni medju top10 napadaca ikad znao je zabiTi taj gol,efikasno ili traljavo uglavnom bio je majstor za zgoditke..steta pa u chelsea-u nije imao mnogo prostora za igru i tek sad vidi da mu je bolje bilo ostati u milanu i igrati svakako nego u celziju nikako ; )

Komentiraj...
Vidi sve komentare