To je to što me zanima!

Ševčenko: U Londonu sam jako patio za Serijom A

Ukrajinski nogometaš Andrij Ševčenko dočekao je i prvi pogodak nakon povratka u dres Milana i ne skriva oduševljenje povratkom u Italiju
Vidi originalni članak

Ukrajinski nogometaš Andrij Ševčenko dočekao je i prvi pogodak nakon povratka u dres Milana, te i dalje ne može skriti oduševljenje koje osjeća u starom klubu.
Njegovim pogotkom je Milan i drugi put pobijedio Zürich u Kupu UEFA-e, nakon domaće pobjede 3-1, u uzvratu je bilo 1-0. - Dane prije tog ogleda sam osjećao kako baš svi žele da postignem pogodak i to me guralo naprijed. Nakon pogotka i same utakmice osjećao sam oduševljenje od strane svih ljudi oko sebe, suigrača, predsjednika i trenera. Stvarno je užitak ponovno biti dio obitelji Milana - u dahu je prepričavao Ševčenko i nastavio: - Dvije godine me nije bilo ovdje i moram priznati kako sam patio. U Londonu i Chelseaju valjda nije bilo dana da nisam pomislio na talijanski nogomet i na Milan. Ne mogu niti opisati sreću koju doživljavam što sam ponovno ovdje - rekao je Ukrajinac i završio: - Nikada u karijeri nisam više želio osvajati naslove nego sada! Milan je u prošlom kolu talijanske serije A pobijedio Inter 1-0, a sutra gostuju na Sardiniji kod Cagliarija.
- Igrači me jako poštuju i cijelo me vrijeme guraju u šanse kako bih zabio i ponovno zadobio povjerenje i naklon navijača. Ipak me nije bilo neko vrijeme i navijači su zaboravili kako izgleda kada zabijem i potrčim prema njima. Gladan sam uspjeha a mislim da ova momčad Milana ima i te kako kapaciteta da ove godine osvojimo talijansko prvenstvo - rekao je Ševčenko.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Silvaa 04.10.2008.

    ma ti si kreten,papučar...ženica ti htjela u London,pa odma ti za njom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare