To je to što me zanima!

Sevilla igra na Raketin pogon: 'Ivan je sjajan, on je naš Messi'

Ivan nam je nevjerojatno važan, fantastičan je igrač. On je naš Leo Messi, rekao je M'bia nakon Sevilline pobjede protiv Valencije 2-0. Raketa je asistirao za prvi gol...
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu za Sevillu. Raketina je momčad slavila 2-0 u prvoj polufinalnoj utakmici Europske lige protiv Valencije na Sanchez Pizjuanu, a hrvatski reprezentativac namjestio je prvi gol M'biji.

- Ivan nam je nevjerojatno važan. Fantastičan je igrač. Svojim slobodnjacima radi razliku na terenu - rekao je M'bia, koji je zabio nakon Rakitićevog ubačaja.

- On je naš Leo Messi - dodao je M'bia

Raketa je sjajnim loptama izluđivao nogometaše Valencije, a da je kolumbijski napadač Bacca bio malo spretniji, Sevilla je već mogla slaviti prolazak u finale, a Raketa dodati još barem dvije asistencije na svoj konto.

Bacca je zabio drugi gol Seville, ali je propustio barem dva čista zicera. Sevilla na uzvrat drugi tjedan putuje s velikom prednošću, a Raketa je nakon utakmice rekao:

- Igrali smo dobro, na visokoj razini i s puno intenziteta. Nametnuli smo ritam i zadovoljni smo kako smo odigrali. Bolja momčad je pobijedila, a što je najvažnije, nismo primili gol - rekao je Ivan Rakitić.

U drugom polufinalu Benfica je na svom terenu slavila protiv Juvea 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Rene Higuita 25.04.2014.

    Nicholas LLanos Kolumbijac kao Bacca. http://www.canalegenoa.it/news/nicholas-llanos-tra-genoa-e-vitesse-86202

  • DomagojPrskalo 25.04.2014.

    Spremni za Brazil :))

  • 25.04.2014.

    Rakitić i Modrić,koji je to vezni red...

Komentiraj...
Vidi sve komentare