To je to što me zanima!

Sevilla lako protiv Granade za novi korak prema Ligi prvaka

Pred 25.000 gledatelja na Sanchez Pizjuanu Sevilla je s 4-0 svladala Granadu i tako se dodatno približila četvrtom mjestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka...
Vidi originalni članak

Nogometaši Seville u 34. kolu španjolskog prvenstva svladali su na svom terenu Granadu s visokih 4-0 i tako napravili novi korak u lovu na četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. 

Pred nešto manje od 25.000 gledatelja na Sanchez Pizjuanu domaćine je u vodstvo doveo Mainz autogolom u 14. minuti, a s minimalnom prednošću završilo je prvo poluvrijeme. U 51. minuti Kevin Gameiro zabio je za 2-0, a zatim je sedam minuta kasnije i asistirao za Stephanea M'biu koji je povećao prednost. 

U 68. minuti Vitolo je nakon pravog flipera pred gostujućim golom zabio za 4-0 i visoku pobjedu Seville koju u četvrtak očekuje prva utakmica polufinala Europske lige kada joj u goste stiže Valencia. 

Hrvatski reprezentativac i kapetan Seville, Ivan Rakitić, igrao je do 78. minute kada ga je zamijenio Trochowski

Athletic trenutno Sevilli bježi tri boda, a ove dvije momčadi sastat će se u sljedećem kolu Primere na San Mamesu

Idi na 24sata

Komentari 9

  • rzbrzotrz 20.04.2014.

    Barca je odradila svoj dio posla i sada je Sevilla na samo minus tri boda od Athletic Bilbao..

  • zof 20.04.2014.

    Veselim se zbog Rakitića. Obrana Granade je totalna katastrofa. Prva dva gola Seville su atraktivni autogolovi obrambenih igrača Granade, a za četvri gol je obrana dodala loptu napadaču.. Baš čudni golovi..

  • Majstorsmora_2 20.04.2014.

    Super bi bilo kad bi još Raketa igrao u LP pored Mandže i Modrića, nadam se da ce uspijet Sevilla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare