To je to što me zanima!

Sevilla otjerala igrača: Zapustio se i nabacio nekoliko kilograma

Španjolski klub više nije želio tolerirati loše fizičko stanje francuskog nogometaša Jorisa Gnagnona te su mu zbog nedostatka kondicije i profesionalizma uručili otkaz
Vidi originalni članak

Joris Gnagnon (24) iz Rennesa je 2018. došao u Sevillu u transferu vrijednom 13,5 milijuna eura, ali Francuz se baš i nije proslavio u španjolskom klubu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gnagnon je u La Ligi odigrao samo sedam utakmica te je već neko vrijeme totalno van momčadi. Francuz je nakon samo godinu dana otišao na posudbu u Rennes, ali se vratio prošlog ljeta jer njegov bivši klub nije bio zainteresiran za otkup ugovora. 

Naime, mladi nogometaš malo se opustio i nabacio nekoliko kilograma zbog čega je dobio otkaz. Dobra kondicija apsolutni je preduvjet za uspjeh u nogometu, a bez dobre fizičke pripremljenosti Gnagnon nema što tražiti na terenu. 

Prema pisanjima španjolskih medija, u Sevilli su shvatili da je Gnagnon izgubio motivaciju prethodnih mjeseci i da je u jako lošoj fizičkoj formi za jednog profesionalnog sportaša tako da sada kao slobodan igrač može potražiti novi klub. 

Sa Sevillom je imao ugovor na još dvije godine, a nakon raskida suradnje dobit će i određeni novčani iznos za odštetu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Susjed iz kvarta 22.09.2021.

    Francuskog?

  • Chovo93 21.09.2021.

    Taman za Ajduk

  • Uhljeb_ 21.09.2021.

    Dinamo bi trebao Ristovskog i Petkovica, oba imaju 5 do 10 kg viška

Komentiraj...
Vidi sve komentare