To je to što me zanima!

Sevilla pala na Camp Nou - Barca ima novoga kralja!

I kad ne igra Ronaldinho, Barcelona opet pobjeđuje zahvaljujući sjajnom Lionelu Messiju - Sevilli je u derbiju zabio dvaput. Završilo je 2-1
Vidi originalni članak

Opet taj Leo Messi. U samo tri dana, od Lyona do Seville, “uskočio” je u Ronaldinhove kopačke i donio dvije pobjede, jednu u Ligi prvaka, drugu u prvenstvu. Sad se Nou Camp klanja jedino njemu. Ronaldinha su izviždali u Ligi prvaka, nije ga ni bilo u pobjedi 2-1 protiv Seville. Službena verzija - ozljeda lista. Argentinac mu je posvetio oba svoja gola protiv Seville. Prvi je bio spektakularan, u trku je primio Henryjev pas i iz voleja zakucao loptu u mrežu. Drugi gol dao je iz penala.
- Derbi je bio izvanredan zahvaljujući Messiju. Taj dečko živi za nogomet i takav fluid donosi na teren. Messi je nogometni čarobnjak - rekao je predsjednik Barce Joan Laporta i dodao:
- Nadam se da će se i Ronaldinho vrlo skoro opet ukazati u svom najboljem izdanju.
Barcelona se bez Ronaldinha dugo mučila s čvrstom Sevillom, kojoj je ovo drugi poraz u tri dana (Arsenal). Tek u 74. minuti Messi je probio zid pred Palopom, a pet minuta poslije Dos Santos je izborio penal iz kojeg je mali Argentinac potvrdio pobjedu.
Kanouteov gol za 2-1 stigao je u sučevoj nadoknadi, prekasno za preokret Seville.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lucarelli 23.09.2007.

    Messi je doista sjajan, žao mi je samo što se Ronaldinho umislio. Ali i ja bih da sam ja Ronaldinho...

Komentiraj...
Vidi sve komentare