To je to što me zanima!

Sevilla slavila u drami na punom Santiago Bernabeu

Nogometaši Real Madrida poraženi su 4-3 na Santiago Bernabeu od Seville u posljednjoj utakmici 14. kola španjolskog nogometnog prvenstva
Vidi originalni članak

Ionako tešku situaciju hvatanja zahuktale i devet bodova udaljene Barcelone, Realovi su nogometaši dodatno otežali domaćim porazom. Nakon što su u prošlom kolu poraženi od Getafea 3-1, ovaj su puta bili rezultatski inferiorni u utakmici protiv u tom trenutku šestoplasirane momčadi Primere. Sada, pak, nakon 90 minuta Sevilla se nalazi na četvrtom mjestu poretka, Real im gleda u leđa s pete pozicije.
Već u 3. minuti Adriano Correira je iskoristio ubacivanje s desne strane i doveo goste u vodstvo, a taj rezultat petnaest minuta kasnije anulira Raul. Ipak, tri minute kasnije Real ponovno zaostaje za Sevillom. Romaric glavom nakon prekida donosi prednost gostujućem timu, kojeg u 38. minuti utakmice povećava Kanoute prizemnim udarcem s nekih jedanaest metara.
Solo prodor Higuaina i lijep udarac s više od 20 metara vraća nadu domaćoj momčadi, koja, samo dvije minute nakon toga, u 68., poslije Gagovog pogotka glavom uslijed Gutijeva ubacivanja u džepu ima bod. Trud svojih suigrača drugim žutim kartonom u 77. minuti u vodu baca Robben, a igrača više pogotkom glavom nakon ubacivanja s desne strane koristi Renato koji u 84. minuti postavlja konačnih 4-3 za Sevillu.

REAL MADRID - SEVILLA 3-4 (Raul 18, Higuain 66, Gago 68 / Correira 3, Romaric 21, Kanoute 38, Renato 84)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Carme 08.12.2008.

    Još će oni sljedeće godine igrati s dinamom u kupu uefa

Komentiraj...
Vidi sve komentare