To je to što me zanima!

Sevilla uvjerljivo protiv Betisa, dvije asistencije Ivana Rakitića

Hrvatski reprezentativac dva puta je asistirao za golove Seville koja je na svom 'Estadio Ramón Sánchez Pizjuánu' rezultatom 4-0 svladala momčad Real Betisa...
Vidi originalni članak

Odigrana su četiri susreta 14. kola španjolskog nogometnog prvenstva, a izdvajamo visoku pobjedu Seville Ivana Rakitića koja je s 4-0 svladala Betis. Golove za domaćine zabili su Bacca u 2. minuti na asistenciju Reyesa, zatim Mbia u 44. minuti nakon što je slobodni udarac izveo i nabacio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, te Machin u 59. minuti na asistenciju Bacce i Iborra u 88. minuti za konačnih 4-0 domaćina uz još jednu asistenciju Rakitića koji je nabacio iz kornera s desne strane.

Levante je kod kuće poražen s čak 0-3 od Villareala, a strijelci su bili Bruno u 13. iz penala te I. Uche u 74. i 89. minuti utakmice na asistenciju Brune i Gabriela Pauliste. 

Rayo Vallecano je također poražen kod kuće. Espanyol je na 'Estadio del Rayo Vallecano' slavio s čak 4-1. Hat-trick za goste zabio je Sergio Garcia, u 27. i 51. minuti iz penala te u 83. minuti na asistenciju Stuanija, a potonji je zabio i četvrti gol za Villareal u 85. minuti na asistenciju Davida Lopeza. Strijelac jedinog gola za domaćine bio je Saul u 81. minuti. 

Elche je na domaćem travnjaku svladao Valenciju s 2-1, a golove za domaćine zabili su Fidel u 57. minuti na asistenciju Albacara te Cristian Herrera u 84. minuti na asistenciju Coroa, dok je gol za goste zabio Juan Bernat u 73. minuti utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Sly_theKing 25.11.2013.

    betisov golman... zvijer od igraca :D

  • mirnimrav 25.11.2013.

    odlično, nadam se da će se dečki do Brazila ugrati i zaboravit sve loše što je bilo te pokazati kako igra Hrvatska :D

  • tirolski_hajdukovac 25.11.2013.

    raketa kao i uvijek u ovoj sezoni fenomenalan! kada je on dobar sevilla pobjeduje i drago mi je zbog njega i zbog seville jer su mi uvijek poslije barce bili nekako najdraza momcad u spanjolskoj! nadam se da ce na raketin pogon moci do cetvrtog mjesta prva tri su vec zakaparena (prvo se mjesto vec zna, a oko drugog i treceg neka se dogovore "kraljevi" i atletico :p)!

Komentiraj...
Vidi sve komentare