To je to što me zanima!

Sevilli nije priznat gol, pa je Real slavio u prvoj utakmici

Real je poveo preko Benzeme u ranoj fazi utakmice. Sevilla je krajem prvog poluvremena imala priliku za gol, ali suci su odlučili da lopta ipak nije prešla gol-crtu
Vidi originalni članak

U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa kralja Real Madrid slavio je na gostovanju protiv Seville i tako se značajno približio plasmanu u finale ovog prestižnog natjecanja. 'Kraljevski klub' pobijedio je s minimalnih 1-0. Precizan je u 17. minuti bio Karim Benzema. Real će 2. veljače uzvrat odigrati na Santiago Bernabeu. 

Utakmicu su obilježila dva incidenta. Na kraju prvog dijela Brazilac Luis Fabiano prešao je Ikera Casillasa i uputio loptu prema golu, ali dotrčao je Raul Albior i izbio je s gol-crte. Ostalo je upitno je li lopta ušla u gol. Domaći navijači burno su reagirali, ali ni na usporenim snimkama ne vidi se ništa jasnije je li sudac trebao priznati gol. Drugo poluvrijeme donijelo je neke šanse puno boljim Madrižanima, ali šutevi Alonsa, Özila i Ronalda nisu pronalazili put do mreže...

I da se sve ne završi u sportskom tonu, pobrinuo se jedan nezadovoljan navijač Seville koji je golmana Reala Casillasa na putu do svlačionice pogodio bocom u glavu. On je zatim ostao ležati neko vrijeme na travnjaku, no kasnije se ipak pridigao i otišao s terena. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • stabilo 27.01.2011.

    0:32..ja mislim da je to gol..

  • Shrek 27.01.2011.

    gledo sam utakmicu na internetu i komentator je rekao da llopta mora PRIJEC CIJELU LINIJU....a to ovdje nije

  • Barcelona pub Osijek 27.01.2011.

    stvarno me boli dupe, presto sam išta tu komentirat jer s nekima se jednostavno ne može, ali daj molim te, ako to nije gol onda ne znam, gledao sam tekmu i tada sam vidio, na ovoj snimci se još bolje vidi, lopta je ušla i ovaj ju je izbacio van.. i da je na realovoj stranic bila barca, valencija, mančester, bilo ko, opet bi rekao isto... + drlog od utakmice, real sve više liči na dobri stari provjereni murinjostajl sa 3 zadnja vezna i obrani se obrani, ak zabiješ do jaja, ak ne obrani obrani..

Komentiraj...
Vidi sve komentare