To je to što me zanima!

Sexy Suzy provocira Messija i guzom bira osvajača Mundijala

Suzy je odlučila izabrati pobjednika Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji - guzom! Naravno, ona je spremna, ali pobjednika je još nemoguće odabrati jer su kvalifikacije za Mundijal u punoj snazi
Vidi originalni članak

Miss Bum Bum nagrada je koju dobiva izuzetno zgodna žena izvaredne vanjštine. Točnije, takva žena mora imati strašne atribute, takve da ostane bez teksta.

E, to nam je Suzy Cortez, žena s najboljom pozadinom u svijetu. Tako kažu...

Ona je odlučila izabrati pobjednika Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji - guzom! Naravno, ona je spremna, ali pobjednika je još nemoguće odabrati jer su kvalifikacije za Mundijal u punoj snazi.

Nadamo se da će tamo biti Hrvatska pa da Suzy svojom guzom izabere baš nas.

Ipak, Cortez se nada kako će njena oku ugodna pozadina sreću donijeti Brazilu što se recimo neće svidjeti Lionelu Messiju, Argentincu. U njegovom se dresu voli uslikati, obožava Barcelonu i posebno se voli igrati s loptama. Često pozira s njima i to ju baš veseli.

Nedavno je provocirala i samog Messija koji je sretno oženjen čovjek i otac. Leo se nije dao smesti, ali Suzy je uporna.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • gloop378 02.09.2017.

    Dupe k'o kineska glasačka kutija

  • zez0987 02.09.2017.

    samo znate o guzicama pisat,osim toga po kojoj logici ovo spada u sport? sta je jahanje kur*a odjednom sport? svaka cas pametniji su babuni od vas

  • umjereni pacifist 01.09.2017.

    ova ima iz čega prdnuti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare