To je to što me zanima!

Seydou Keita: Za Pepea nisam čovjek, nazvao me majmunom

Nedopustivo je da čovjek tako pljuje pa zašto bi mu onda pružio ruku. U njegovim očima ja nisam ljudsko biće, ne želim razgovarati s ljudima koji tako misle...
Vidi originalni članak

Real Madrid i Roma odigrali su prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, no neki od igrača nisu bili prijateljski raspoloženi. Uoči susreta Seydou Keita odbio je dati ruku Pepeu, a onda ga i pogodio ga bočicom vode. 

- Na utakmici Reala i Barcelone 2011. nazvao me majmunom. Nisam o tome javno razgovarao jer nije toga vrijedno i zbog tog razloga mu nisam htio pružiti ruku. Nedopustivo je da čovjek tako pljuje pa zašto bi mu onda pružio ruku. U njegovim očima ja nisam ljudsko biće, ne želim razgovarati s ljudima koji tako misle - otkrio je Keita za afrik-foot. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Rade RadomirMajstorovic 31.07.2014.

    pepea treba odmah izbaciti iz nogometa takav igrac nezasluzuje nositi dris ni reala i portugala zasto perez ne poduzme nesto vezi pepea nije fino nazivati igraca kao sto je keita napolje iz nogometa pepe

  • KTBFFH ZG 31.07.2014.

    Keita glupson. To se dogodilo 2011. tad sutio sada je to izaslo na povrsinu. Pa kaj ak te nazvao majmunom, zar majmun definira crnu rasu?! Pa ko da se to nikom ne govori neg se to cuva samo za njih. Stvarno su pre osijetljivi. I onda kad bi ih izbjegavao, samo da ne kazes nesto krivo optuzili bi te za rasizam.

  • 31.07.2014.

    Joj ljudi, kako ne razumijete, čitam komentare i ne mogu vjerovati. Nazvao ga je majmunom, pa nije ovo Hrvatska gdje je to poštapalica, tamo to ima potpuno drugo značenje i vrijeđa ga se na rasnoj osnovi. Keita svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare