To je to što me zanima!

Shaolin Shaquille poručio: Donijet ću kung fu u NBA

Shaquille O’Neal (37) posjetio je hram Shaolin u Kini, mjesto na kojem je nastao kung fu. Ljubitelj borilačkih sportova učio je od svećenika i uživao
Vidi originalni članak

Dobroćudna mrcina NBA lige zna brazilski jiu-jitsu, boks i muay thai. Kao ljubitelj borilačkih sportova, a možda i budući borac u ultimate fightu, posjetivši Kinu svratio je i do hrama Shaolin naučiti i kung fu. Dosad ga je imao prilike gledati samo na TV-u, pa ga je ovo iskustvo oduševilo. Gledao je svećenike kako vježbaju i upijao svaki njihov pokret.
- Uvijek me zanimalo je li kung fu stvaran ili ne. Sad znam da je. Kad se vratim kući, još ću ga proučavati, a možda čak i koristiti u košarci - rekao je Shaq i zasigurno zabrinuo protivničke centre. Iako nije brz kao nekad, pokreti iz kung fua mogli bi ga ponovno pretvoriti u gorostasa kojeg je nemoguće čuvati.
To će posebno razveseliti LeBrona Jamesa, s kojim će ubuduće igrati u Clevelandu. Samo, za razliku od Orlanda, L.A.-a, Miamija i Phoenixa, gdje je dosad igrao, tamo je hladno.
- Nema veze. Zvali su me svakako, pa me možete zvati i Polarni Medvjed. Tako ću se boriti s hladnoćom - poručio je Shaq.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • aletheia 15.07.2009.

    pa dajte, kung fu panda izgleda ozbiljnije od njega, lol

  • aletheia 15.07.2009.

    de molim te, proci ces ko i Bob Sap, drz se kosarke

Komentiraj...
Vidi sve komentare