To je to što me zanima!

Shaq: Ako nećeš spustiti loptu, bolje bježi od mene

Pojačanje Cleveland Cavaliersa Shaquille O'Neal u uvodne četiri utakmice za novi klub nije se baš učinkom iskazao. Ali zato je u petoj 'eksplodirao'
Vidi originalni članak

Shaquille O'Neal pristupio je NBA momčadi Clevelanda kako bi pomogao klubu da dođe do naslova prvaka. Uz LeBrona Jamesa, to se činila kao realna opcija. U prve četiri utakmice Shaq se nije baš iskazao. Najviše je zabio protiv Toronta (12 koševa). No zato je "eksplodirao" u petoj utakmici, a njegov bijes osjetili su Wizardsi iz Washingtona. Gorostasni 37-godišnji Shaq zabio je 21 koš, dodao osam skokova, tri asistencije i jednu "bananu". Možda i najveće iznenađenje je njegov učinak s linije slobodnih bacanja, stare Shaqove "boljke". Na toj je utakmici gađao, za njega sjajnih, 7-10, a iz igre imao je još bolji postotak, 7-9.
- Uvijek sam govorio suigračima, ako mi nećeš spustiti loptu pod koš, bježi od mene! Ako mi spustiš loptu, to je skoro sa stopostotnom sigurnošću koš - rekao je u šali O'Neal nakon treće pobjede Cavaliersa zaredom. Pohvalili su ga i prva zvijezda momčadi James te trener Mike Brown.
- Njegova dobra igra veliki je plus za mene i sve ostale u klubu. Trebamo ga takvog - rekao je James, a trener se nadovezao:
- Bilo je vrijeme da razigramo Shaqa, momci su me poslušali, a Shaq je odradio odličan posao...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • hrca50 04.11.2009.

    Ma bježao bi ja od njega i sa loptom a bogami i bez nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare