To je to što me zanima!

Shaq brži od Gaya, drugog najbržeg čovjeka svijeta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Shaq je, naime, trčao dionicu od 30 metara, a Tyson Gay je imao pred sobom dvostruko dužu rutu. Na kraju, Shaquille O'Neal je slavio uvjerljivo
Vidi originalni članak

Shaquille O'Neal u reality showu 'Shaq vs' ugošćuje kolege i pokušava ih pobijediti u njihovim sportovima. Dobroćudni div (216 cm i 147 kg) poznat je kao veliki gospodin izvan parketa, a veliki je zabavljač. U prvoj se sezoni u američkom nogometu nadmetao s quarterbackom Roethlisbergerom, plivao s Phelpsom, a posebno je zanimljivo bilo boksanje protiv legendarnog Oscara de la Hoye.
U novoj sezoni je u sprintu pobijedio Tysona Gaya, nakon Bolta najbržeg čovjeka na svijetu. Shaq je, naime, trčao dionicu od 30 metara, a Gay je pred sobom imao dvostruko dužu rutu. Na koncu, Shaq je slavio premoćno. Pretrčao je 30 metara za 4.86 sekundi, dok je Gay svojih 60 metara apsolvirao za 6.08 sekundi. Košarkaš je bukvalno dokazao da nije dvostruko sporiji od najbržeg čovjeka Amerike.
- Ne volim gubiti ni od koga, pa niti u ekshibicijskim utrkama. Izgleda da sam podcijenio svoga visokog i robusnog protivnika – rekao je Gay.
Drugi dio događaja bila je štafetna utrka na ukupno 200 metara. S jedne strane borili su se Maurice Greene, DeSean Jackson (NFL) i O'Neal, dok su s druge bili Dwight Howard, košarkaš Orlando Magica, Chris Johnson (NFL) i Gay. Oduševio je najdominantniji centar današnjice, Dwight Howard (211 cm i 120 kg), koji se u prvoj dionici fantastično držao s 12 godina starijim Greeneom. U drugoj su se izmjeni borila dva najbrža krilna igrača u američkom nogometu, te je Jackson dokazao da je znatno brži od Johnsona, poznatog po tome da je ranije na dvoboj izazivao Usaina Bolta. Na kraju je u samoj završnici Gay uspio preteći Shaqa i tako mu uzvratiti za poraz u njihovoj dvoboj-utrci. Vrijeme pobjedničke štafete bilo je 23.04, a gubitničke 23.13 sekundi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • privlaka 19.08.2010.

    normalno da ga nece stic pa pogledajte kolko je ovaj ima korak ko tayson gey pet.....a jao tek patike isseee on nosi broj patika 60-70....eheheh..D:

  • loki_cro 19.08.2010.

    (NFL)... nisu svi zadrti

  • Prince Vegeta 19.08.2010.

    ma bravo, pa nemre na takvoj dionici dobit o\'neila.. da može onda bi na 100 metara trebao trčat ispod 8.10 sek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare