To je to što me zanima!

Shaq u Clevelandu: Ovo je prokleto dobra momčad...

Shaquille O'Neal će s ekipom Cavaliersa jurišati na naslov NBA prvaka. U gradu su mu priredili zabavu dobrodošlice, na koju je Shaq zakasnio
Vidi originalni članak

Shaq je nakon Phoenix Sunsa karijeru odlučio nastaviti u Cleveland Cavaliersima. S LeBronom Jamesom jurišat će Cavaliersi na naslov NBA prvaka. Cleveland je prošle sezone imao impresivan učinak 66 pobjeda i samo 16 poraza, a posebno su bili učinkoviti na domaćem terenu gdje su pobijedili 39 puta, uz samo dva poraza. Ipak, u finalu Istočne konferencije pobijedio ih je Orlando Magic. Sa Shaquille O'Nealom, centrom koji ima 15 All-Star nastupa i četiri prstena prvaka, nadaju se drugoj priči, onoj o naslovu NBA prvaka. U Clevelandu su mu priredili zabavu dobrodošlice, na kojoj su se pojavile mnoge poznate osobe te igrači Cavaliersa. Shaq je na zabavu, naravno, zakasnio.
- Došao sam u prokleto dobru momčad i samo je nebo granica za nas. Grad je super, tu je James, tu sam sad i ja - rekao je Shaq.
Njegovi novi suigrači oduševljeni su divom od 216 cm i 150  kilograma te su sigurni da će biti barem zabavno s njime.
- Bit će ovo sjajna i zabavna sezona. Imamo Jamesa, imamo Shaqa, pa što nam više treba - zaključio je Mo Wiliams, igrač Cavsa.
LeBron James nije se pojavio na zabavi dobrodošlice, ali su ostali suigrači partijali na zabavi do jutarnjih sati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • god of war 28.09.2009.

    Dobi jestemli pogledajte Lakerse...s nravno ron Artestom kao pojačanje!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare