To je to što me zanima!

Shaquille O'Neal: Teško da će Miami doći do naslova

Igrao sam šest finala NBA lige u prošlih 16 godina i niti jednom nisam vidio da je mlada momčad uzela naslov, kazao je Shaq, pojačanje Celtica
Vidi originalni članak

Sjajnu se momčad za nadolazeću NBA sezonu okupila u redovima Miami Heata koje su mnogi odmah proglasili prvim favoritima za naslov prvaka. Podsjetimo, klub u kojoj glavnu riječ vodi sjajni Dwyane Wade doveo je dvostrukog najkorisnijeg košarkaša lige LeBrona Jamesa, ali i Chrisa Bosha, te tako u svom rosteru ima trojicu od prvoizabrane četvorice s drafta održanog 2003. godine. Tu su i kvalitetni Ilgasuskas, Haslem, Miller i ostali, pa ne čudi što velik broj momčadi strahuje od Miamija. Ipak, ne strahuju svi, a posebice ne Shaquille O'Neal, ovoljetno pojačanje iskusnih Boston Celticsa. Pridodan je Shaq Jermaineu O'Nealu u momčadi Paula Piercea, Rajona Ronda, Raya Allena i Kevina Garnetta i sigurno je da će veterani (izuzev Ronda) itekako imati štogod za reći kada se podbaci prva lopta. Shaq nije impresioniran Heatom, posebice ne Boshom.
- Imaju dvojicu sjajnih igrača - veli veteran koji je s Wadeom i odveo Miami do jednog naslova, a u prošloj sezoni igrao uz Jamesa.
- Svi pričaju o njihovoj mladosti. Igrao sam šest finala NBA lige u prošlih 16 godina i niti jednom nisam vidio da je mlada momčad uzela naslov. Možda izgledaju bolje, ali ne mogu ono što mi možemo - dodao je nekad najdominantniji igrač NBA lige.
O'Neal, prvi izbor drafta iz 1992. godine čiji su prosjeci karijere 24.1 poena, 11.0 skokova i 2.3 blokade po utakmici, je peti strijelac NBA lige svih vremena (28.255 koševa) i njen četrnaesti skakač (12.921). Tri naslova osvojio je u momčadi LA Lakersa, aktualnih dvostrukih prvaka lige.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • silvianavarro 30.09.2010.

    Ma pogodi jedno slobodno bacanje pa pričaj nešto -.-\'

  • igorsb1 30.09.2010.

    ajmo ottawa senatorsi :P

  • 20bucks 30.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare