To je to što me zanima!

Sharbini i u Beču opet gol na hotelskom prozoru

Nakn što je "pozirao" na terasi hotela u Bad Tatzmanndorfu, Anas Sharbini ponovio je svoj scenski nastup i u hotelu Hilton u Beču
Vidi originalni članak

Anas Sharbini u Bad Tatzmannsdorfu postao je zvijezda nakon što je u novinama izašla fotografija kako gol “pozira” fotoreporterima na balkonu hotela. Sharbinija to nije previše uzbudilo i izbacilo iz takta, nego je sličan “film”ponovio i u Beču.
Izašao je u jednom trenu na balkon hotela Hilton, samo u bijelim gaćama i nekoliko sekundi promatrao što se događa ispred hotela. Možda je ipak Anasovu egu godila spoznaja da je njegove seksi fotografije na portalu 24sata pogledalo više od 82.000 posjetitelja pa zašto da svoju apolonski isklesanu sportsku figuru uskrati znatiželjnicima. No za razliku od Bad Tatzmannsdorfa, gdje se skinuo do kraja, ovaj put ga je valjda obeshrabrila gužva ispred bečkog hotela pa je bio suzdržaniji.
Nestašni mladi Riječanin, koji je na Euru prekobrojan, i jučer je sjedio na tribini, ali sudjeluje u svim reprezentativnim aktivnostima. Primjetivši objektive fotoreportera, brzo je šmugnuo u sobu. Na balkonu je samo ostavio ručnik na sušenju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • marnisk91 08.06.2008.

    Daj se obuci više.....

  • alexandra 08.06.2008.

    ajde klosari pa sto ste stavili staru fotografiju. ajde da vidimo tu novu ako je uopste i imate. de pustite decka na miru.

  • nix_zgd 08.06.2008.

    to samo vas iz 24 sata može toliko zanimat

Komentiraj...
Vidi sve komentare